Extern länk
Början på sidans innehåll

Malou efter tio

Malou efter tio

Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning.Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, ny...

Bildmontage
Foto: JanErik Henriksson, Dan Hansson / SvD, Bertil Ericson / SCANPIX

Malou efter tio 17 oktober

En riktig powertrio gästar Malou efter tio - Camilla Henemark, Pernilla Wahlgren och Elisabet Höglund om sina nyutgivna böcker.

Uppdaterad: Publicerad:

Det är späckat med starka personligheter i onsdagens sändning! 

10.00 Journalisten Elisabet Höglund låg för döden efter en svår operation och bollades mellan vårdavdelningar. Idag tackar hon sin man för att hon överlevde.

10.22 Artisten Camilla Henemark är just nu överallt i media. Alla vill höra om kärlekshistorien med kungen. Men hur påverkar hennes egen resa med sjukdom, självmordsförsök och hemlöshet henne idag? 

10.39 Artisten Pernilla Wahlgren är en av få kändisar med kokböcker som lagar all maten själv! Pernilla är faktiskt en riktig bullmamma. 

10.54 Författaren Susanna Alakoski frågar sig hur mycket de fattiga får kosta. Eller finns de ens, har vi fattiga i Sverige idag? 

11.07 Konstnären Marie-Louise Ekman öppnar en egen utställning i invandrarförorten Tensta och på Kungliga Dramaten, där hon sitter som chef, arrangeras en debattkväll om Ett annat Sverige - vem är egentligen fattig? 

11.23 Författaren Bob Hansson berättar om när kärleken slog till mellan en israel och en palestinier - var det redan från början en omöjlig ekvation? 

11.35 Tack och hej!