Körslaget - med Lottodragningen

Här är finallåtarna i Körslaget 2012

Team Putte och Team Hoffsten drabbar samman i finalen av Körslaget 2012 - och du röstar fram vinnaren. Här hittar du alla kvällens låtar och telefonnummer.

På lördag den 20 oktober klockan 20.00 avgörs den sjätte säsongen av TV4:s direktsända underhållning Körslaget. Team Putte från Vetlanda och Team Hoffsten från Linköping har tagit sig genom sex direktsända lördagar för att nå finalen. Nu har de chansen att vinna en halv miljon kronor att skänka till valfritt välgörande ändamål. Och svenska folket har som vanligt makten att utse Körslagets segrare genom att ringa och rösta på sin favoritkör.

Körerna sjunger tre låtar var, varav en - tittarnas val - röstats fram av tv-tittarna här på tv4.se.

Team Putte:

Eget val: Rosanna
Tittarnas val: The Phantom of the Opera
Utmaning: You raise me up

Ring 099-402 01
Sms:a Putte till 72 400

Team Hoffsten:

Eget val: This little light of mine
Tittarnas val: Satisfaction
Utmaning: You raise me up

Ring 099-402 02
Sms:a Hoffsten till 72 400

(Kostnad: 5,70 kr/samtal eller sms + ev. trafikavgift.)

Nytt: Du vet väl att du som är Premiumkund numera kan se programmet direkt i TV4 Play?

Här är körledarna i Körslaget 2013

Den 7 september drar den sjunde säsongen av Körslaget igång. Gry Forssell är fortfarande programledare, men körledarna är nya. Lär känna dem lite bättre här.

Körslaget julspecial

I Körslaget julspecial står julsång i fokus när Gry Forssell bjuder in alla körer från höstens säsong för att sprida julstämning.

Team Bagge fick lämna körslaget

Efter säsongens fjärde del av Körslaget var det Team Bagge som tvingades åka hem. Det var i kvartsfinalen som de lämnade med låtarna Poison och Twistin' the night away. - Jag kände på mig det, sa Anders Bagge efter beskedet. Jag är lite rörd just nu.

Team Rolinski fick lämna Körslaget

Efter säsongens tredje del av Körslaget var det Team Rolinski som tvingades åka hem.
Deras version av Chariots of fire räckte inte hela vägen.
- Det är 20 nya vänner man fått och man hade ju hoppats vara med på den här resan lite till, sa Martin Rolinski efter beskedet.

Putte Nelsson - en pianist och låtskrivare

Putte Nelsson är för många känd som en av pianisterna i SVT:s program Så ska det låta. Putte Nelsson har även skrivit låtar åt flera artister och har en stor kör.