Extern länk
Början på sidans innehåll

Slutspelskaraktär när Modo vann

2012-10-19 • Apollonia Mälarbergapollonia.malarberg@tv4.se

Det kanske var tur att matchen gick på kvällen och inte på en mer barntillåten tid.

När krutröken lagt sig hade Modo vunnit mot Brynäs med 2—1 hemma i Örnsköldsvik.

Det kunde lika gärna ha varit en match någon gång långt fram i vår — den hade klar slutspelskaraktär. Enorm intensitet, massor av målchanser, tuffa och ibland fula tag och ett jätteslagsmål med samtliga utespelare inblandade.

- Det var mycket känslor, bra reklam för hockeyn. Mycket god fredagsunderhållning tyckte förbundskaptenen Pär Mårts, som fanns på plats.

De Jong förde Skuru till cuptitel

38 sek

För första gången på över 30 år korades på tisdagskvällen en svensk cupmästare i handboll. Skurus lagkapten Daniela de Jong ledde laget till seger över Skara med nio mål i första halvlek.

Ilska mot sen matchflytt

1 min 11 sek

I SHL sköts matchen mellan Karlstad och Oskarshamn upp när det var en timma kvar till nedsläpp. Orsaken var att flera nya coronafall upptäckts i hemmalaget i Karlstad. Det korta varslet var inte populärt hos gästerna som rest fem timmar med buss.

AO: Seger för Peterson - förlust för Ymer

31 sek

I årets första grand slam, Australian Open, vann Rebecca Peterson sin inledande match mot hemmaspelaren Daria Saville i två raka set. Mikael Ymer mötte den grekiske världsfyran Stefanos Tsitsipas och föll i tre raka set.