Extern länk
Början på sidans innehåll

TV: Se sammanfattningen från kvällens elitseriehockey

2012-10-30 • Stefan Ottossonstefan.ottosson@tv4.se

Tisdagskvällens elitseriespel bjöd på bland annat en otäck målvaktsskada, två favoritförluster och ny hemmaförlust för jumbon Växjö.

Sverige förlorade jämn match mot Spanien

28 sek

Sverige förlorade en jämn match mot Spanien i handbolls-EM. Sverige slarvade i den andra halvleken och gjorde tekniska misstag i avgörande lägen. Det blev till slut 32-28 till Spanien, och Sverige måste nu slå Tjeckien i den sista gruppspelsmatchen.

Stor förvirring på herrarnas stafett - Femling sköt på fel tavla

1 min 11 sek

Peppe Femling inledde för Sverige på stafetten i tyska Ruhpolding. När svensken kom in för andra skyttet så sköt han på fel tavla. Istället för sin egen så sköt Femling fyra skott på norrmannen Aleksander Fjeld Andersens tavla. Svenskens misstag orskade stora problem för Sverige och Norge som slutade åtta respektive sjua. Ryssland vann före Tyskland och Belarus.

Djokovic överklagar nya utvisningen

3 min 2 sek

Det är Australiens migrationsminister Alex Hawke som fattat beslutet att den serbiske tennisstjärnan ska lämna landet. ”Det ligger i allmänhetens intresse”, skriver Hawke i ett uttalande. Men stjärnan hoppas fortfarande komma till start i Australien Open och har överklagat beslutet.

Kritik mot nya publikrestriktioner

3 min 3 sek

Förutom problemet med mängder av uppskjutna SHL-matcher på grund av coronapandemin, införs nästa vecka även dom nya, ifrågasatta, publikrestriktionerna. Det handlar om max 500 åskådare oavsett storlek på arenan.

Bekväm seger för Sverige i EM-premiären

1 min 6 sek

Sverige tog en komfortabel seger i EM-premiären mot Bosnien-Hercegovina. Sverige fick en smakstart på matchen, mycket tack vare lyckat kantspel via Hampus Wanne och Niclas Ekberg. Det blev till slut 30-18 till Sverige.