Hansons jakt på McIlroy fortsätter

Golfaren Peter Hanson tar sig slag för slag närmare världsettan Rory McIlroy i toppen av Europatourens penningliga.

Hanson, som vann Europatourtävlingen i Shanghai i söndags, ligger delad trea efter den första ronden av tävlingen i Shenzhen.

- Det handlar om att hålla sig i rätt sinnesstämning, nöta på och fortsätta att spela aggressivt, säger han enligt tourens hemsida.

- Jag är jätteglad över inledningen och hoppas jag kan bygga vidare på det i morgon.

Svensken öppnade på 66 slag, sex under par, och ligger därmed ett slag från ledarduon Louis Oosthuizen och Adam Scott.

Om Hanson vinner den kinesiska tävlingen, som är en del av både Europa- och PGA-touren, går han om McIlroy i penningligan med bara tre veckor kvar till säsongsfinalen i Dubai.

Tiger Woods till sjukhus efter bilolycka

Golflegendaren Tiger Woods ligger på sjukhus efter en våldsam bilolycka. 45-åringen opereras för flera frakturer efter en singelolycka utanför Los Angeles.

Asllani närmar sig comeback

Efter hjärnskakningen för två veckor sedan är Kosovare Asllani på bättringsvägen. Real-Madrid-stjärnan är med på landslagslägret på Malta och hoppas på att vara redo för spel inom kort.

Samuelsson säkrade historisk medalj

Sverige tog silver i herrstafetten – och har nu samlat på sig sex medaljer i Slovenien. Vilket är nytt rekord för det svenska skidskyttelandslaget.

Ryfors låg bakom Rögles kross

Rögles förstakedja låg bakom skåningarnas seger borta mot Frölunda. Hemmalaget som är inne i en tung period med fyra raka förluster.

Skön revansch för Hanna Öberg

Hanna Öberg har inte fått till det i de individuella loppen under VM. Men under tisdagen - på hennes favoritdistans 15 kilometer - lossnade det.

VM-guld till Sandra Näslund i comebacken

Sandra Näslund hade inte kört ett enda världscuplopp den här säsongen. Men hon var trots det överlägsen på VM och körde hem guldet på hemmaplan.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.