Extern länk
Början på sidans innehåll

Borssén fyra efter första åket

2012-11-10 • Apollonia Mälarbergapollonia.malarberg@tv4.se

Therese Borssén var snabbast av svenskorna i det första åket och ligger på fjärde plats inför andra åket, 60 hundradelar efter ledande Tanja Poutiainen.
Borssén startade som femtonde åkare och låg trea då hon passerade mållinjen, men knuffades senare ned en placering av amerikanskan Mikaela Shiffrin.
- Jag har bra utgångsläge inför andra åket, det är bra att ligga fyra, då får man jaga lite för tredjeplatsen så det är bara att köra. Det känns bra, det känns väldigt skönt inför andra åket, säger Therese Borssén.

Öbergs superåkning har givit succé

3 min 15 sek

Elvira Öberg har varit skidskyttesäsongens stora utropstecken och har seglat upp som ett stor medaljhopp i OS. 22-åringen ligger tvåa i den totala världscupen och det är framförallt hennes enorma åkkapacitet som har imponerat under vintern.

Hockeylördag: Diskussion om stöket i Hockeyettan

16 min

Lasse Granqvist gästades i Hockeylördags studio av ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson och Riksidrottsförbundets dito Björn Eriksson för att diskutera den komplexa situationen i Hockeyettan.

Här är Tre Kronors OS-trupp

56 sek

I dag, fredag, presenterade Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv den svenska OS-truppen. I morgon gästar Garpenlöv Hockeylördag med start 14.30 i TV4 och C More.