Extern länk
Början på sidans innehåll

Ny kartläggning visar att barn utsätts för människohandel i Sverige

2012-11-14 • Christer Anderssonchrister.andersson@tv4.se • Foto: TV4

En nationell kartläggning gjord av länsstyrelsen i Stockholm visar att barn säljs för att användas i tiggeri, brottslighet och sexuell exploatering i Sverige. Vad gör svenska myndigheter? Patrik Cederlöf, länsstyrelsens nationella samordnare mot prostitution och människohandel, diskuterade rapporten i Nyhetsmorgon.

Stora protester mot vaccinpass i USA – 20 000 personer väntas delta

3 min 17 sek

Runt om i Sverige hölls manifestationer mot vaccinbevis och restriktioner i går. Upptrappningen med protester fortsätter i andra länder och idag på förmiddagen, lokal tid, så väntas över 20 000 personer demonstrera i USA:s huvudstad. Tomas Kvarnkullen, är på plats i Washington och rapporterar om det senaste.

Björn Ulvaeus: Livet har aldrig varit så bra som nu

18 min

Björn Ulvaeus har haft ett intensivt år bakom sig. ABBA:s återkomst och kommande konserter i London och en helt nyskriven musikal med Pippi Långstrump som har premiär under 2022. Björn har haft en lång karriär bakom sig men tycker att livet aldrig har varit så bra som nu.

Stort grattis Marcus Noterius på födelsedagen!

1 min 19 sek

Idag är det inte vilken dag som helst. Det är nämligen Marcus Noterius födelsedag. Det finns nog ingen i Sverige som testat så många olika vinteraktiviteter i rutan som just Marcus. Stort grattis på födelsedagen från alla oss på Nyhetsmorgon!