Här hämnas Holloway på SAIK-stjärnan - gör en raklödderattack

Det är inte alltid kladdfritt att bli matchhjälte. Bud Holloway valde att trycka raklödder i ansiktet på lagkamraten Joakim Lindström efter segern mot Luleå.
- Payback time, skriker Holloway till Lindström när han mitt under intervjuen överraskar Lindström genom att gegga runt raklödder i ansiktet på Lindström.

Det var jämt mellan Luleå och Skellefteå i det glödheta norrderbyt. SAIK hade ledningen men Luleå jobbade sig in i matchen och lyckades allt oftare trycka ut Skellefteå längs sargerna. Laget kom tillbaka genom mål av Linus Persson i den andra perioden och bröderna Abbott i den tredje.

3—3-målet möttes av våldsamma protester från Skellefteåpubliken, som först tyckte att Melker Karlsson fått en horribel utvisning av domarparet Sören Persson/Mikael Nord och sedan ansåg att målvakten Markus Svensson var hindrad när Luleå gjorde sitt mål.

Allt pekade mot en förlängning när Joakim Lindström slog till och gjorde 4—3 efter 17.59 i den sista perioden skriver TT.

Men det är inte alltid smärtfritt eller snarare kladdfritt att bli hjälte. Efter segern fick matchhjälten Lindström smaka på en hämndattack från lagkamraten Bud Holloway som utsatts för en liknande raklödderattack av Lindström.

- Payback time, skriker Holloway till Lindström när han mitt under intervjuen med CMore överraskar Lindström genom att gegga runt raklödder i ansiktet på Lindström.

 

Milan föll utan Zlatan

En skadad Zlatan Ibrahimovic fick se sitt Milan tappa ledningen hemma mot Sassuolo. Gästerna vann till slut med 2-1 och Milans titelchanser ser allt mer avlägsna ut.

Nytt VM-guld till lag Edin

Sverige med lag Niklas Edin har bärgat sitt sitt tredje raka VM-guld. I finalen i Kanada besegrade lag Edin Skottland med 10-5 i Kanada.

Blackstenius sköt Häcken till cupfinal

Stina Blackstenius blev stor matchhjälte när hon gjorde matchens enda mål i semifinalen mot Rosengård. Nu väntar Eskilstuna i finalen för göteborgarna som kan försvara cuptiteln från 2019.

Villa Lidköping svensk mästare

I en högdramatisk final i Uppsala blev Villa-Lidköping svensk mästare för andra gången, efter en förlängnings-rysare mot AIK.

Mammor i Skara stöttar Olsson

För två veckor sen valde Skurus poängdrottning Ulrika Olsson att bryta med sin klubb - mitt under slut-spelet. Och det efter att hon känt sig åldersdiskriminerad i en kontraktsförhandling med Skuru. Och nu får hon stöd från rivalen.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.