Rockstjärnor

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Vinn en signerad Hammerfall DVD

Missa inte chansen att vinna en exklusiv signerad Hammerfall DVD + 2CD, "Gates of Dalhalla". Allt du behöver göra är att svara på tre frågor och skriva en motivering till varför du ska vinna.

Den 30 november släpps HAMMERFALLS DVD Gates of Dalhalla + 2 CD-skivor – en fullspäckad upplevelse med massor av livelåtar. Nu har du chans att vinna en exklusivt signerad utgåva! Allt du behöver göra är att svara på de här frågorna samt skriva en motivering till varför du ska vinna. Mejla sedan in svaret.

Att spela förband till Hammerfall är ett riktigt drömgig för unga rockbandet Pompei Nights. Men är de redo för den stora scenen? Följ killarnas resa i Rockstjärnor - när du vill i TV4 Play.

Fråga 1:

Hur får man en riktig hårdrocksfrisyr enligt Robban?

Fråga 2:

Vad hette Johans första grupp?

Fråga 3:

Hur packar Bengan för flytten till ny lägenhet?

Skicka ett mejl till rockstjarnor@tv4.se med svar på dessa frågor, en kort motivering samt namn, adress, telefonnummer.

Prisbord:

Signerad HAMMERFALL DVD + 2 CD-skivor, i butik värde ca 229 k kr.

***************

Sista tävlingsdag är den 19 november 2012.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Warner Musicansvarar för tävlingsvinsterna. Vinnaren meddelas via telefon dagtid, efter tävlingsperiodens slut. TV4 har rätt att utse en ny vinnare bland dem som tävlat om man inte kommit i kontakt med en utsedd vinnare inom två veckor. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Vinnarna presenteras på tv4.se.

TV4 har rätt att publicera inkomna tävlingsbidrag. Jury är representanter för TV4-Gruppen och Warner Music. Anställda på Warner Music , TV4-Gruppen och deras anhöriga får inte deltaga i tävlingen.

Lycka till!

Pompei Nights drömmer om turné med amerikanskt band

I finalen av Rockstjärnor gjorde Pompei Nights stor succé på Sweden rock festival. Efteråt svävande bandet på stora moln och motivationen låg på topp. Skivkontrakt skrevs och världen låg framför deras fötter. Men vad hände sedan?

"Vi blir bättre och bättre"

Efter premiären av Rockstjärnor i TV4 Play har livet både förändrats och inte för killarna i Pompei Nights. En av de största förändringarna är att killarna i bandet nu börjat bli igenkända och att fler fans börjat höra av sig.

Tävla om signerad Hammerfall DVD

Äntligen har det blivit dags att tävla med Rockstjärnor. Ta chansen och vinn ett exklusivt pris, en signerad DVD med Hammerfall + 2 CD-skivor.

Diskutera Rockstjärnor

Du har väl inte missat Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights som sänds exklusivt i TV4 Play. Här får du veta allt om hur du tycker till om programmet.

Röster om Rockstjärnor

På TV4 Play kan man följa Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights. Varje lördag 20:00 läggs ett nytt avsnitt ut. Redan innan premiären hade Rockstjärnors rykte börjat sprida sig och det har skrivits om programmet.

Lyssna på Pompei Nights

Ladda inför premiären av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights med bandets senaste singel Rise.

Följ Rockstjärnor från lördag 20:00

Lördagen den 13 oktober 20:00 finns de första avsnitten av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights i TV4 Play. Följ killarna i Pompei Nights och deras dröm om att slå igenom.

Det här är Rockstjärnor

I Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights får vi följa Johan, MP, Olle, Bengan och Robban. Deras stora dröm är att slå igenom och bli rockstjärnor.

Så följer du Rockstjärnor

Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights finns i TV4 Play. Är du nyfiken på Rockstjärnor? Här reder vi ut hur du kan följa dokumentärserien.

Följ killarna i Pompei Nights i nya serien Rockstjärnor

Rockstjärnedrömmen hos killarna i rockbandet Pompei Nights får sig en törn när killarna samtidigt flyttar hemifrån och tvingas växa upp. Går luften ur när pappa inte längre betalar och när livet visar sig vara mer än att spela, festa och ligga?