Så mycket bättre

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Läs mer om Sylvia Vrethammar i Så mycket bättre digitalt magasin

I veckans utgåva av Så mycket bättre digitalt magasin kan du bland annat läsa en lång intervju med Sylvia Vrethammar om hennes 42 år i branschen, kärleken till Brasilien – och hur hon håller sig så snygg.

- Jag höll på mycket med sport redan tidigt i livet. Jazzbalett, skidor, konståkning. I min familj var både sport och musik högt prioriterat. Så jag har ju byggt upp ett behov av att röra på mig genom åren. Det tillhör min vardag och mina rutiner att träna, säger Sylvia i digitala magasinet.

Hälsosam njutningsmänniska

I Så mycket bättre får Sylvia Vrethammar många komplimanger från de andra artisterna om hur snygg och elegant hon är. Sylvia, som hunnit fylla 67 år, tror förklaringen ligger i träning och bra gener – hennes föräldrar höll sig unga ända upp i 90-årsåldern, berättar hon.

- Men jag är ju även en njutningsmänniska. Jag älskar vin och god mat, men försöker söka mig till det som är hälsosamt. Jag håller inte på med mellanmål eller snask. Visst kan det vara gott med fin choklad, men det får inte bli för mycket. Jag försöker tänka som en långdistanslöpare, lite grann, precis som man måste tänka i Så mycket bättre.

Sköt upp inspelningen

Egentligen hade Sylvia planerat att ägna sommaren åt ett nytt musikprojekt, men i slutänden valde hon att skjuta upp det för att kunna medverka i Så mycket bättre. Programmet blev en mer känslomässig upplevelse än Sylvia riktigt hade räknat med.

- Pughs låt blev… helt himmelsk! Jag har aldrig gråtit i tv i hela mitt liv, men när jag såg att han blev rörd började jag faktiskt gråta. Det här är lite typiskt för just det här programmet. Det framkallar väldigt starka känslor, vare sig man vill eller inte. Allt är oerhört intensivt.

Digitalt magasin om Sylvias karriär

Digitala magasinet om Sylvia Vrethammar innehåller dessutom en kronologisk översikt över hennes karriär, de andra artisternas åsikter om Sylvia, plus länkar till både tolkningarna ur programmet och originallåtarna. Utgåvan om Sylvia Vrethammar publiceras direkt efter programmet, lördag den 24 november cirka klockan 21:30.

Hämta appen här >>>

Loreen - Du är min man

Loreen tolkar Helen Sjöholm/Benny Andersson - Du är min man i Så mycket bättre 2020.

Loreen - Alice

Loreen tolkar Plura/Eldkvarn - Alice i Så mycket bättre 2020.

Ana Diaz - Regnet

Ana Diaz tolkar Newkid - Jag gråter bara i regnet i Så mycket bättre 2020.

Newkid - Starkare

Newkid tolkar Ana Diaz "Starkare" i Så mycket bättre 2020.