Rockstjärnor

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

"Vi blir bättre och bättre"

Efter premiären av Rockstjärnor i TV4 Play har livet både förändrats och inte för killarna i Pompei Nights. En av de största förändringarna är att killarna i bandet nu börjat bli igenkända och att fler fans börjat höra av sig.

Efter premiären av Rockstjärnor i TV4 Play har livet förändrats lite för båda gitarristerna i bandet, Mathias, MP, Pettersson och Olle Södergran.

- Jag har blivit igenkänd och det känns asbra. Det ger mersmak och jag vill ha mer av det, säger MP.

Bandet har sedan inspelningarna av Rockstjärnor slutade fortsatt att repa och göra nya låtar.

- Vår musik blir bara bättre och bättre. Vi blir bättre och bättre, säger MP.

Ett av de mest kritiska ögonblicken i Rockstjärnor är i femte avsnittet när sångaren Johans röst helt faller och ett gig på rockklubben Debaser blir allt annat än det bandet hoppats på. Efter spelningen skäller MP ut Johan för hans sång och även basisten Robban får sig en ordentlig tillsägelse för att han pratat på scen.

- I dag kan jag säga att Johans sång blir bättre och bättre. Jag har också förändrats och orkar inte nöja mig på samma sätt längre, säger MP.

Den största förändringen för både MP och Olle är alla som börjat höra av sig.

- De flesta som ringer och skriver är tjejer men det känns bra och kul, berättar MP.

- Det är så det är, håller Olle med om.

Den största förändringen efter serien är att Olle nu ska flytta hemifrån på riktigt. Inte som i det andra avsnittet när han flyttar med Bengan till en kompis som fått ta över en lägenhet.

- Vårt liv annars är i stort sett detsamma nu som när serien spelade in. Den största förändringen för mig är att jag slutat jobba. Jag vill bara njuta av det som händer nu, säger Mathias.

Se Rockstjärnor i TV4 Play

Pompei Nights drömmer om turné med amerikanskt band

I finalen av Rockstjärnor gjorde Pompei Nights stor succé på Sweden rock festival. Efteråt svävande bandet på stora moln och motivationen låg på topp. Skivkontrakt skrevs och världen låg framför deras fötter. Men vad hände sedan?

Vinn en signerad Hammerfall DVD

Missa inte chansen att vinna en exklusiv signerad Hammerfall DVD + 2CD, "Gates of Dalhalla". Allt du behöver göra är att svara på tre frågor och skriva en motivering till varför du ska vinna.

Tävla om signerad Hammerfall DVD

Äntligen har det blivit dags att tävla med Rockstjärnor. Ta chansen och vinn ett exklusivt pris, en signerad DVD med Hammerfall + 2 CD-skivor.

Diskutera Rockstjärnor

Du har väl inte missat Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights som sänds exklusivt i TV4 Play. Här får du veta allt om hur du tycker till om programmet.

Röster om Rockstjärnor

På TV4 Play kan man följa Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights. Varje lördag 20:00 läggs ett nytt avsnitt ut. Redan innan premiären hade Rockstjärnors rykte börjat sprida sig och det har skrivits om programmet.

Lyssna på Pompei Nights

Ladda inför premiären av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights med bandets senaste singel Rise.

Följ Rockstjärnor från lördag 20:00

Lördagen den 13 oktober 20:00 finns de första avsnitten av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights i TV4 Play. Följ killarna i Pompei Nights och deras dröm om att slå igenom.

Det här är Rockstjärnor

I Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights får vi följa Johan, MP, Olle, Bengan och Robban. Deras stora dröm är att slå igenom och bli rockstjärnor.

Så följer du Rockstjärnor

Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights finns i TV4 Play. Är du nyfiken på Rockstjärnor? Här reder vi ut hur du kan följa dokumentärserien.

Följ killarna i Pompei Nights i nya serien Rockstjärnor

Rockstjärnedrömmen hos killarna i rockbandet Pompei Nights får sig en törn när killarna samtidigt flyttar hemifrån och tvingas växa upp. Går luften ur när pappa inte längre betalar och när livet visar sig vara mer än att spela, festa och ligga?