Premiär för Europaguiden i TV4 Sport

Barcelona, Milano, Paris och München. I det nya rese- och fotbollsprogrammet Europaguiden får tittarna genom fyra fotbollskunniga reportrar lära känna lika många europeiska fotbollsstäder.

Först ut i premiärprogrammet på onsdag i TV4 Sport och på fotbollskanalen.se är Fotbollskanalen Europas Johanna Garå som tar tittarna med till Barcelona. Anna Brolin besöker Zlatans Paris, Jesper Hussfelt låter tittarna lära känna Milano och Olof Lundh upptäcker München.


TV4 Sports fotbollskunniga reportrar upptäcker var sin stor europeisk fotbollsstad tillsammans med en vän. Det blir allt från sevärdheter och möten med lokala fans till barhäng. Anna Brolin, Olof Lundh, Jesper Hussfelt och Johanna Garå ger uppslag och tips om vad man som fotbollsresenär kan göra på sin resa till respektive stad. Dessutom kröns upplevelsen med ett besök på en match med stadens storlag och sedvanlig uppladdning på lokalt vis inför matchen.

Programmet sänds på TV4 Sport på onsdagar klockan 18.30 och på fotbollskanalen.se där programmet även ses i efterhand. Du ser även programmet i TV4 Play (klicka här).


Episod 1, onsdag 28 november
Johanna Garå besöker Barcelona

Episod 2, onsdag 5 december
Jesper Hussfelt besöker Milano

Episod 3, onsdag 12 december
Anna Brolin besöker Paris

Episod 4, onsdag 19 december
Olof Lundh besöker München

Frölunda kollapsade totalt mot Växjö

Serieledande Frölunda är inne i en rejäl formsvacka. På tisdagen kom tredje raka förlusten och dessutom blev det storstryk borta mot Växjö.

Helsingborg degraderas - då avgår ordföranden

Helsingborgs IF har trillat ur allsvenskan.
I samband med det avgår ordförande Krister Azelius.
- Just nu ser jag ingenting annat än mörker, säger Azelius till Fotbollskanalen.

Grosjean tackar nya skyddet efter kraschen

Söndagens Formel 1-lopp i Bahrain inleddes med en otäck olycka där den franske föraren Romain Grosjeans bil klövs i två delar och fattade eld.

Friare Westlund redo för hett svenskt möte

Under lördagskvällen avgörs det som kallats "det största svenskmötet genom tiderna" i MMA. En skadefri Adam Westlund ställs mot Tobias Harila, vilket är huvudnumret på "Superior Challenge".

Villas-Boas: "Pensionera nummer 10"

Marseille-tränaren André Villas-Boas önskar att tröjnummer 10 pensioneras i hela fotbollsvärlden som en hyllning till avliden Diego Maradona.


Vifta med armarna - bli utvisad

Domarna i hockeyallsvenskan har fått nya direktiv för hur de ska hantera missnöjda spelare och tränare.