Extern länk
Början på sidans innehåll

NHL:s spelarfack kan upplösas

2012-12-22 • Apollonia Mälarbergapollonia.malarberg@tv4.se

Spelarna i NHL kan vara på väg att upplösa sitte eget spelarfack och på så sätt skapa påtryckning gentemot NHL:s ägare för att komma överrens om spelarersättningarna i ligan. Under veckan genomfördes en omröstning som ger spelarfacket NHLP:s styrelse rätt att upplösa facket - röstsiffrorna 706-22 gav en tydlig ja-signal.
- Det här kan leda till en snabb lösning, säger Jeffrey Kessler till AP som förhandlade för NBA förra säsongen då NBA genomgick samma procedur.

Hockeylördag: Diskussion om stöket i Hockeyettan

16 min

Lasse Granqvist gästades i Hockeylördags studio av ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson och Riksidrottsförbundets dito Björn Eriksson för att diskutera den komplexa situationen i Hockeyettan.

Här är Tre Kronors OS-trupp

56 sek

I dag, fredag, presenterade Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv den svenska OS-truppen. I morgon gästar Garpenlöv Hockeylördag med start 14.30 i TV4 och C More.

Världssjuan vann femsetrysare mot tonåring

3 min 16 sek

Världssjuan Matteo Berrettini besegrade den spanska tonåringen Carlos Alcaraz i en dramatisk femsetare på fredagen, 6-2 7-6(3) 4-6 2-6 7-6 (10-5) . Italienaren är därmed klar för fjärde omgången av Australian Open.