Elitserien med Wikegård

Tisdagen den 8 januari drar talkshowen Elitserien med Wikegård igång i TV4 Sport med Niklas Wikegård som programledare. Elitserien med Wikegård gör en djupdykning i Elitserien med omgångens matcher, intervjuer, debatter och intressanta gäster.

Niklas Wikegård har en lång tränarkarriär bakom sig och har blivit ett välkänt och omtyckt ansikte i tv-sofforna med sina knivskarpa analyser och sin breda hockeykunskap. Vid sin sida från studion i Stockholm har han hockeyexperten Leif Boork och hockeyexperten Petter Rönnquist från Cmore. Även reportern Suzanne Sjögren finns med från någon av Sveriges Elitseriearenor.

Med start tisdagen den 8 januari visar "Elitserien m ed Wikegård" det bästa från kvällens matcher men också det bästa och mest spektakulära från den senaste veckans drabbningar. Det blir debatt om snackisarna och om de stora ämnena inom svensk ishockey samt intressanta gäster.

Seger historisk - slog både svenskt och europeiskt rekord:


Caroline Seger är historisk.
Efter att ha startat Sveriges match mot Australien har hon nu gjort flest landskamper på damsidan i både Sverige och Europa - 215 landskamper.
- Jag bröt ihop totalt, berättar Seger för C More.

Så påverkade pandemin Italien: "Värsta tragedi vi upplevt"

Italien drabbades kanske hårdast av alla under coronapandemins inledning.
En pandemi som skakat om, men också haft en enande kraft.
- Ett land så kulturellt och historiskt delat som Italien enades plötsligt, säger Atalantasupportern Franz Barcella.

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten, och gjorde mål.
Sedan byttes Manchester United-talangen ut.
- Jag tycker att det var en bra match, en bra halvlek från mig och mina grabbar, säger han till C More.

Sarah Sjöström trea i comebacken

Sarah Sjöström slutade trea i comebacken på 50 meter frisim i franska Canet. Therese Alshammar, gjorde även hon comeback, och slutade femma på samma distans.

Möt bollkonstnären från Färöarna

När finalspelet i handboll inleds finns all anledning att hålla ett extra öga på Elias Skipagötu. 18-åringen från Färöarna är en av världens allra största talanger.