TV4Sport avslöjar: Kallur missar hela kommande säsong

TV4 Sport kan avslöja att häckstjärnan Susanna Kallur missar hela den kommande säsongen - och därmed också inomhus-EM i Göteborg i mars och utomhus-VM i Moskva i augusti. Kallur bekräftar för TV4 Sport att hon inte kommer att vara tillbaka på tävlingsbanorna förrän inomhussäsongen 2014.

SE så här sa Kallur efter operationen

31-åringen kunde inte vara med i OS i London i somras på grund av den stressfraktur hon dragits med i flera år och genomgick ännu en operation i augusti i fjol för att fixera sitt skenben. En 33 centimeter lång spik opererades då in. Läkningsprocessen går som den ska, hon kör just nu rehabiliteringsträning men kan inte ännu inte gå för fullt i löpningen.

Så påverkade pandemin Italien: "Värsta tragedi vi upplevt"

Italien drabbades kanske hårdast av alla under coronapandemins inledning.
En pandemi som skakat om, men också haft en enande kraft.
- Ett land så kulturellt och historiskt delat som Italien enades plötsligt, säger Atalantasupportern Franz Barcella.

Efter covidfall - Andersson kallar in sex reserver

Efter två positiva fall av covid-19 i spelatruppen vidtar nu Sverige åtgärder. Förbundskapten Janne Andersson kallar in sex reservspelare som kommer att förbereda sig i en egen bubbla - redo att hoppa in om det behövs.

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten, och gjorde mål.
Sedan byttes Manchester United-talangen ut.
- Jag tycker att det var en bra match, en bra halvlek från mig och mina grabbar, säger han till C More.

Sarah Sjöström trea i comebacken

Sarah Sjöström slutade trea i comebacken på 50 meter frisim i franska Canet. Therese Alshammar, gjorde även hon comeback, och slutade femma på samma distans.

Möt bollkonstnären från Färöarna

När finalspelet i handboll inleds finns all anledning att hålla ett extra öga på Elias Skipagötu. 18-åringen från Färöarna är en av världens allra största talanger.