Extern länk
Början på sidans innehåll

TV4

Allt faller och Sveriges roligaste klipp - TV4:s supervecka fortsätter

TV4:s premiärvecka fortsätter leverera starkt efter tittarsuccéer med Farmen, Sveriges mästerkock och Inkognito. Gårdagskvällens två premiärer, Sveriges roligaste klipp och Allt faller, är inget undantag.

Uppdaterad: Publicerad:

Sveriges roligaste klipp sågs av 995 000 tittare och premiären Allt faller sågs av 955 000 tittare, enligt siffror från MMS.

- Det är verkligen roligt att så många tittare hittar våra nya program! Jag är väldigt stolt över det varierade programutbud som vi har i vår tablå just nu och ser med spänning fram emot de kommande dagarnas premiärer av Familjen Holstein-Gottorp och Mia på Grötö, säger TV4:s programchef Fredrik Arefalk.

Stark start för Allt faller

Allt faller, som är en ny dramaserie skapad av Jonas Gardell, Henrik Schyffert och Johan Rheborg, hade premiär under torsdagskvällen i TV4. Det första avsnittet sågs av 955 000 tittare och hade en rating på 11 procent och en andel på 30 procent. Avsnitt två, som sändes direkt eftråt, sågs av 730 000 tittare och hade en rating på 8,7 procent och en andel på 26,1 procent.

Roliga klipp lockade till titt

Även premiären av Sveriges roligaste klipp lockade under torsdagen närmare miljonen tittare, specifikt 995 000 med en rating på 10,1 och en andel på 27,6. I programmet visar Martin Timell roliga klipp och delar ut 50 000 kronor till det bästa svenska klippet.

Källa: MMS. Tittarsiffran avser målgruppen 3+. Andel och rating TV4:s huvudmålgrupp, alla 12-59 år, om inget annat anges.