Gladiatorernas bästa träningstips

Gladiatorerna delar nu med sig av sina bästa träningstips och hur utmanarna ska förbereda sig innan de entrar gladiatorarenan.

Våra gladiatorer tillhör de mest vältränade procenten i Sverige och har stora kunskaper om träning och kost. Att få en gladiatorkropp kräver många år av hård träning och disciplin.

Men till och med gladiatorerna har börjat någonstans och alla kan göra en förändring - oavsett om målet är att bara komma igång och röra på sig, bli piggare och starkare eller vara med som utmanare i Gladiatorerna.

Här delar gladiatorerna med sig av sina bästa träningstips och berättar hur de gjort för att komma i den form de är. De tipsar också dig som vill utmana gladiatorerna i framtiden om hur du bäst förbereder dig inför mötet med dem.


Här hittar du gladiatorernas träningstips:

Ymers tips

Spiders tips

Hercules tips

Deltas tips

Phoenix tips

Toros tips

Kitsunes tips

Björks tips

Primes tips

Pansars tips

Amazons tips

Heros tips

Bullets tips

Athenas tips

Storms tips

Här står arenan blickstilla

Så här stilla har ni aldrig sett gladiatorerna förut. Speciell stämning när arenan stanande till under drygt en minut.

Här blir Valkyria tacklad av utmanaren

Vad är det som gör gladiatorn Valkyria så upprörd? Utmanaren Ida Ståhlspets har en speciell teknik som visar sig vara mycket framgångsrik.

Gladiatorernas häftigaste entréer

Ibland räcker det inte med svällande muskler och stenhårda blickar för att skrämma utmanarna. Här är gladiatorerna som gjort det lilla extra för att sätta sig i respekt hos motståndarna!