SE senaste "Elitserien med Wikegård"

Experten Niklas Wikegård & Co tar upp det hetaste och senaste i hockeysverige i "Elitserien med Wikegård" - och på plats i TV4Sports studio finns de tyngsta experter som rör runt i hockeygrytan.

Har du missat TV4 Sports talkshowe "Elitserien med Wikegård" med Niklas Wikegård som programledare. Experten gör olika djupdykningar i Elitserien med omgångens matcher, intervjuer, debatter och intressanta gäster.

Niklas Wikegård har en lång tränarkarriär bakom sig och har blivit ett välkänt och omtyckt ansikte i tv-sofforna med sina knivskarpa analyser och sin breda hockeykunskap. Vid sin sida från studion i Stockholm har han hockeyexperten Leif Boork, hockeyreportern Suzanne Sjögren och hockeyexperten Petter Rönnquist från C More.

Det bästa från kvällens matcher men också det bästa och mest spektakulära från den senaste veckans drabbningar kommer att beröras. I tisdagens program blev det snack om tacklingar med Modocoachen Ulf Samuelsson.

Så påverkade pandemin Italien: "Värsta tragedi vi upplevt"

Italien drabbades kanske hårdast av alla under coronapandemins inledning.
En pandemi som skakat om, men också haft en enande kraft.
- Ett land så kulturellt och historiskt delat som Italien enades plötsligt, säger Atalantasupportern Franz Barcella.

Efter covidfall - Andersson kallar in sex reserver

Efter två positiva fall av covid-19 i spelatruppen vidtar nu Sverige åtgärder. Förbundskapten Janne Andersson kallar in sex reservspelare som kommer att förbereda sig i en egen bubbla - redo att hoppa in om det behövs.

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten, och gjorde mål.
Sedan byttes Manchester United-talangen ut.
- Jag tycker att det var en bra match, en bra halvlek från mig och mina grabbar, säger han till C More.

Sarah Sjöström trea i comebacken

Sarah Sjöström slutade trea i comebacken på 50 meter frisim i franska Canet. Therese Alshammar, gjorde även hon comeback, och slutade femma på samma distans.

Möt bollkonstnären från Färöarna

När finalspelet i handboll inleds finns all anledning att hålla ett extra öga på Elias Skipagötu. 18-åringen från Färöarna är en av världens allra största talanger.