Extern länk
Början på sidans innehåll

TV4-experten om slagsmålet i Skellefteå: ”Tona ner betoningen på slagsmål”

2013-01-21 • Apollonia Mälarbergapollonia.malarberg@tv4.se

Experten Niklas Wikegård hymlar inte med att han gärna ser ett slagsmål på isen. Och nu försvarar han den blodiga drabbningen mellan Skellefteås Martin Lundberg och HV71:s Marcus Nilson. En fight där båda spelarna riskerar att straffas ytterligare.
- Det hade räckt att få lämna den här matchen, sen vet jag att det hände efter slutsignal eventuellt att när man slåss efter slutsignal att det kunde blivit en match till, på det hela men man måste tona ner bestraffningen på slagsmål, säger Wikegård på sin videoblogg på tv4.se/sport

Harlaut drömmer om en OS-medalj

3 min 21 sek

De olympiska spelen i Peking blir Henrik Harlauts tredje i karriären. Med hjälp av en mer avslappnad inställning siktar den 30-årige freestyleskidåkaren på att ta sin första OS-medalj.

Proffsklubbar dammsuger damallsvenskan

4 min 28 sek

Omsättningen på svenska damspelare i utländska proffsklubbar har ökat markant de senaste åren. Det visar en färsk rapport från internationella fotbollsförbundet, Fifa.

Brorsson och Nilsson klara för OS

1 min 37 sek

Det blev nya svenska skidskytteframgångar i Ruhpolding på söndagen. Tre svenskor slutade bland de fem bästa i damernas jaktstart. Två av de på pallen och ytterligare två fick OS-biljetter.