Utredning om hockeyslagsmål nedlagd

Slagsmålet i lördagens elitseriematch mellan Skellefteås Martin Lundberg och HV71-spelaren Marcus Nilson polisanmäldes. En förundersökning inleddes på tisdagen — men lades ned efter bara några timmar.
- Vi var några förundersökningsledare som diskuterade och vi var överens om att lägga ned ärendet, sade Joakim Oja, inre befäl vid Skellefteåpolisen, till norran.se och motiverade beslutet:

- Vi anser att gärningen ej är ett brott. Om man ser händelsen så kan man se det som en misshandel i normalgraden. Men det finns ett accepterande om det sker i en sport som bygger på närkontakt och ishockey är ju en sådan sport.

Så påverkade pandemin Italien: "Värsta tragedi vi upplevt"

Italien drabbades kanske hårdast av alla under coronapandemins inledning.
En pandemi som skakat om, men också haft en enande kraft.
- Ett land så kulturellt och historiskt delat som Italien enades plötsligt, säger Atalantasupportern Franz Barcella.

Efter covidfall - Andersson kallar in sex reserver

Efter två positiva fall av covid-19 i spelatruppen vidtar nu Sverige åtgärder. Förbundskapten Janne Andersson kallar in sex reservspelare som kommer att förbereda sig i en egen bubbla - redo att hoppa in om det behövs.

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten, och gjorde mål.
Sedan byttes Manchester United-talangen ut.
- Jag tycker att det var en bra match, en bra halvlek från mig och mina grabbar, säger han till C More.

Sarah Sjöström trea i comebacken

Sarah Sjöström slutade trea i comebacken på 50 meter frisim i franska Canet. Therese Alshammar, gjorde även hon comeback, och slutade femma på samma distans.

Möt bollkonstnären från Färöarna

När finalspelet i handboll inleds finns all anledning att hålla ett extra öga på Elias Skipagötu. 18-åringen från Färöarna är en av världens allra största talanger.