Extern länk
Början på sidans innehåll

Sveriges mästerkock

Sveriges mästerkock

Svenska amatörkockar tävlar med sina kulinariska kunskaper inför en jury. Men ingen sitter säkert, det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen.Svenska amatörkockar tävlar med sina kulinariska kunskaper inför en...

Sponsorer

Atria LönnebergaElonL'ORPhilips

Tävla med din bästa tallrik - information och regler

Är du också en Mästerkock? Visa upp din bästa tallrik på Instagram och ta chansen att vinna fina priser!

Uppdaterad: Publicerad:

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att publicera dina bidrag som en bild på Instagram samt tagga bilderna med #mästerrätten

När vinnaren av Sveriges Mästerkock 2013 är korad kommer han eller hon i samråd med redaktionen på recept.nu att utse de vackraste, roligaste eller mest aptitretande uppläggen. De åtta främsta bidragen vinner fina priser.

Håll utkik i vår facebook-grupp så får du värdefulla tips om hur du blir en mästare på uppläggning och dekoration av mat!

Lycka till och dela med dig – vi är nyfikna på just Ditt upplägg!

***

Regler och priser

1. Tävlingen arrangeras av TV4-GRUPPEN via Instagram.

2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för TV4-GRUPPEN, Meter eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.

3. Bara tävlingsbidrag skickade on-line via Instagram kommer att tas emot. För att ha möjlighet att vinna priser i tävlingen måste den tävlande ge TV4-GRUPPEN rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses.

4. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

5. TV4-GRUPPEN ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.

6. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt den 3 april 2013 för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från TV4-GRUPPEN i samråd med vinnaren av Sveriges Mästerkock 2013.

Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Juryns beslut kan inte överklagas.

7. Vinnaren meddelas personligen av TV4 och offentliggörs via recept.nu och TV4.se/sverigesmasterkock, samt till dessa hörande facebook-sidor.

8. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle.

9. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har TV4-GRUPPEN rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

10. Deltagarna accepterar att om de vinner så har TV4-GRUPPEN rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

11. PRISUPPLYSNING:

1:a pris Tio kilo färsk skrei från Norsk fisk, levererad direkt hem till vinnaren, en årsförbrukning av Svenskt smör och en årsförbrukning av lagrad ost för finsmakare. Sammanlagt värde c:a 2000 kronor

2:a pris En årsförbrukning av Svenskt smör och en årsförbrukning av lagrad ost för finsmakare. Sammanlagt värde c:a 800 kronor

3-5:e pris En årsförbrukning av lagrad ost för finsmakare. Sammanlagt värde c:a 500 kronor

6-8:e pris En årsförbrukning av Svenskt smör. Sammanlagt värde c:a 300 kronor

12. TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.