Extern länk
Början på sidans innehåll

TV4

Thomas Hindersson är ny hallåa i TV4 för 2013.
Foto: TV4

Nya ansikten i rutan när TV4 stärker programpresentationen

Hallåorna i tv är sedan starten av TV4 en viktig del av kanalens profil och en ännu viktigare länk i dialogen med tittarna. Nu satsar TV4 på att ge publiken ett bättre bemötande än någonsin och startar även jakten på morgondagens hallåtalanger.

Uppdaterad: Publicerad:

TV4:s bildhallå har ett spännande år framför sig. Under 2013 presenteras en ny hallå-studio som möjliggör fördjupad interaktion med tittarna och skapar förutsättningar för överraskningar stunden innan favoritprogrammet startar.

Ta chansen att bli TV4:s nya hallåa

Inom kort påbörjar TV4 sökandet efter morgondagens hallå-stjärnor och kommer inom kort att bjuda in till en castingdag. På tv4.se kan du snart bekanta sig närmare med hallåt, delta i roliga tävlingar och även ladda upp din ansökningsfilm med chans att bli upptäckt. Vem som helst i vårt avlånga land kan ta chansen att söka och mer information om detta presenteras på tv4.se i mars.

- Vi är övertygade om att det är en unik konkurrensfördel att som enda kanal ha hallåor i bild. Dessutom är hallårollen en fantastisk plantskola där många folkkära tv-personligheter mött tittarna för första gången. Den möjligheten vill vi nu fortsätta förvalta och utveckla, säger Åsa Jamal, kommunikationsdirektör TV4.

Ny hallåa: Thomas Hindersson

Redan under tisdagen dyker ett nytt ansikte upp i TV4, då Thomas Hindersson, 30, gör entré i rutan. Thomas har jobbat som programledare på olika kommersiella radiostationer de senaste tio åren och kommer närmast från MTG Radio.


Fakta:
TV4 är i dag Sveriges enda kanal med programpresentatörer i bild. Sjuan, TV11 och TV4 Fakta har röstpresentationer.

Under årens lopp har flera kända tv-profiler startat sin programledarbana i TV4-hallåt. Agneta Sjödin, och Rickard Sjöberg är bara några av alla folkkära personligheter som guidat tittarna från hallå-studion. I dag möter TV4-publiken bland andra Lucette Rådström, Caroline Norrby, Anders Östman och snart även Thomas Hindersson i rutan.