Klart: Goren anmäls för överfallet

Linköpings Lee Goren anmäls för påhoppet bakifrån på Luleås Robin Jacobsson. Domarna Mikael Sjökvist och Thomas Andersson har i efterhand anmält kanadensaren. Gorens straffades vid tillfället men fick inte matchstraff vilket upprört en del.
- Det har kommit en anmälan i efterhand idag (onsdag) som vi ska titta på. Sen kommer att vänta på ett yttrande från spelaren, säger disciplinnämndens ordförande Cecilia Hager till Tv4Sport.

Linköpings Lee Goren kunde kontrollera känslorna och fick ett rarseriutbrott i förlustmatchen mot Luleå. Upprinnelsen till slagsmålet var att Luleås Robin Jacobsson gav sig på Linköpings Patrik Zackrisson. Goren klev då in i händelsen som en tredje spelare för att försvar sin lagkamrat. Goren började att veva och ville inte sluta trots att domarna försökte sära på spelarna. Goren straffades och fick då 2+10 minuter i utvisningsbåset.

Och nu har kanadensaren anmälts till Svenska Ishockeyförbundets disciplinnämnd i efterhand för slagsmålet.

-  Det har kommit en anmälan i efterhand i dag som vi ska titta på. Sen kommer att vänta på ett yttrande från spelaren och fredag morgon kommer vi att lämna ett besked, säger disciplinnämndens ordförande Cecilia Hager till TV4Sport.

Och fortsätter:

-  Det är domarna Mikael Sjökvist och Thomas Andersson som skickat in anmälan, säger hon.

Vad händer nu?

-  Vår ambition är att försöka lösa detta så fort som möjligt. Men i och med att han inte är avstängd får han spela i morgon (torsdag).

Så påverkade pandemin Italien: "Värsta tragedi vi upplevt"

Italien drabbades kanske hårdast av alla under coronapandemins inledning.
En pandemi som skakat om, men också haft en enande kraft.
- Ett land så kulturellt och historiskt delat som Italien enades plötsligt, säger Atalantasupportern Franz Barcella.

Efter covidfall - Andersson kallar in sex reserver

Efter två positiva fall av covid-19 i spelatruppen vidtar nu Sverige åtgärder. Förbundskapten Janne Andersson kallar in sex reservspelare som kommer att förbereda sig i en egen bubbla - redo att hoppa in om det behövs.

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten, och gjorde mål.
Sedan byttes Manchester United-talangen ut.
- Jag tycker att det var en bra match, en bra halvlek från mig och mina grabbar, säger han till C More.

Sarah Sjöström trea i comebacken

Sarah Sjöström slutade trea i comebacken på 50 meter frisim i franska Canet. Therese Alshammar, gjorde även hon comeback, och slutade femma på samma distans.

Möt bollkonstnären från Färöarna

När finalspelet i handboll inleds finns all anledning att hålla ett extra öga på Elias Skipagötu. 18-åringen från Färöarna är en av världens allra största talanger.