Extern länk
Början på sidans innehåll

Söderberg sugen på NHL-spel

2013-02-06 • Apollonia Mälarbergapollonia.malarberg@tv4.se

Elitseriens målkung Carl Söderberg njuter av att få visa upp sig på hemmaplan i Malmö med Tre Kronor. Det kan bli sista gången på länge. Linköpingsforwarden känner sig mogen att ta steget över till NHL i sommar. I en intervju med Sydsvenskan säger Söderberg att han hoppas få chansen till nästa säsong. Den 27-årige forwarden tillhör Boston och klubben har i flera år försökt få över honom. Men fått nobben.

Öbergs superåkning har givit succé

3 min 15 sek

Elvira Öberg har varit skidskyttesäsongens stora utropstecken och har seglat upp som ett stor medaljhopp i OS. 22-åringen ligger tvåa i den totala världscupen och det är framförallt hennes enorma åkkapacitet som har imponerat under vintern.

Hockeylördag: Diskussion om stöket i Hockeyettan

16 min

Lasse Granqvist gästades i Hockeylördags studio av ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson och Riksidrottsförbundets dito Björn Eriksson för att diskutera den komplexa situationen i Hockeyettan.

Här är Tre Kronors OS-trupp

56 sek

I dag, fredag, presenterade Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv den svenska OS-truppen. I morgon gästar Garpenlöv Hockeylördag med start 14.30 i TV4 och C More.