Extern länk
Början på sidans innehåll

Malou efter tio

Malou efter tio

Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning.Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, ny...

Isabella Löwengrip talar ut hos Malou
Foto: Foto: Maja Suslin/ SCANPIX

Blondinbella om adhd-diagnosen

Måndag: Isabella Löwengrip berättar för Malou om adhd-diagnosen och relationen till pappan. Detta program är repris från tidigare i år.

Uppdaterad: Publicerad:

BLONDINBELLA BLIR VUXEN
10.00 En halv miljon svenskar följer hennes minsta fotsteg - och felsteg. Isabella Löwengrip om sin tuffa höst, ADHD-diagnosen, att bryta med sin pappa och om egna familjeplaner. Möt tjejen som gått från bloggprinsessa till bloggdrottning och som nu verkligen blivit vuxen.

TEMA: GLAMOUR
10.20 Årets fattigaste månad är snart till ända och nu börjar glittret! Schlagersäsongen, QX-galan, Modeveckan... Men vad är glamouröst idag och går det att vara glamourös och seriös?
Komikern Zinat Pirzadeh, designern Camilla Thulin och artisten Christer Lindarw om glitter och glamour.
10.45 Psykologen Fredrik Bengtsson om vår strävan efter flärd.

MALOUS FILMKLUBB
11.00 Piloten lyckas mirakulöst landa ett störtande plan och blir hjälteförklarad. Tills det visar sig att han flög full.
Filmen Flight, med Denzel Washington i huvudrollen handlar om alkoholism, lögnerna och kampen för att ta sig ur missbruket.
Skådespelaren Benny Haag och fd. politikern Kristina Axén Olin om alkoholens roll i dagens samhälle.

GLÖM LJUST OCH FRÄSCHT!
11.28 År 2013 gäller helt andra inredningstrender. Hör inredaren Louise Sköld berätta om att vi nu ska släppa in färgen i våra hem.
11.35. Tack för idag. Ha en härlig måndag!


Detta program är en repris från tidigare i år. Nästa vecka återupptar Malou Efter Tio sina ordinarie sändningar. 

Erik Olkiewicz