Extern länk
Början på sidans innehåll

TV4 sänder fotbolls-VM 2015 och 2019

2013-03-13

TV4-Gruppen fortsätter satsningen på de stora fotbollsmästerskapen och sänder hela fotbolls-VM för damer både 2015 och 2019.
- Sändningarna från de stora fotbollmästerskapen för damer är en framgångssaga som varit synonym med TV4 de senaste tio åren. Vi är väldigt glada över att kunna fortsätta erbjuda våra tittare högklassig damfotboll under minst sex år framåt, säger Hans Pekkari, sportchef TV4-Gruppen.

Öbergs superåkning har givit succé

3 min 15 sek

Elvira Öberg har varit skidskyttesäsongens stora utropstecken och har seglat upp som ett stor medaljhopp i OS. 22-åringen ligger tvåa i den totala världscupen och det är framförallt hennes enorma åkkapacitet som har imponerat under vintern.

Hockeylördag: Diskussion om stöket i Hockeyettan

16 min

Lasse Granqvist gästades i Hockeylördags studio av ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson och Riksidrottsförbundets dito Björn Eriksson för att diskutera den komplexa situationen i Hockeyettan.

Här är Tre Kronors OS-trupp

56 sek

I dag, fredag, presenterade Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv den svenska OS-truppen. I morgon gästar Garpenlöv Hockeylördag med start 14.30 i TV4 och C More.