Biggest loser

Fjorton modiga människor står redo att förändra sina liv. Anna Brolin är programledare och tränarna Mikael Hollsten och Pischa Strindstedt får i uppdrag att hjälpa deltagarna att få ett hälsosammare liv.

Här är deltagarna i Biggest loser - tro, hopp och kärlek

Fjorton modiga människor står redo att förändra sina liv. Den åttonde april drar Biggest loser - tro, hopp och kärlek igång i Sjuan. Kristin Kaspersen är programledare och Mårten Nylen och Tanja Djelevic är tränarduon som får i uppdrag att hjälpa deltagarna förvandlas, inifrån och ut.

- Under den här säsongen träffar tittarna 14 deltagare med varma hjärtan som ger allt, och jag menar allt, för att förändra sina liv. Och det sker stora förändringar, i både kropp och själ. Jag är så galet imponerad av dessa underbara personer och tacksam att jag får följa deras resa, säger Kristin Kaspersen.

Deltagarna i årets Biggest loser är redo för förändring. Självkänslan ska upp och vikten ner. Skräpmat och stillasittande byts ut mot timmar av träning och medvetna matval. Allt för att äntligen våga och vilja ta del av allt som livet erbjuder.

Förändringen börjar på Ekolssunds slott där deltagarna lever, tränar och kämpar tillsammans. Varje vecka måste den som gått ner minst lämna slottet. De fortsätter tävlingen på hemmaplan och har chans att vinna hemmapriset. Den stora finalen avgörs mellan de som lyckats hålla sig kvar längst i tävlingen och alltså tappat flest kilon under resans gång.

Årets deltagare är:

Simon Kachoa, 23, Västerås
Karin Fernström, 26, Stockholm
Martin Ericsson, 29, Bromölla
Anna Torstenson, 42, Uddevalla
Christian Brandt, 27,Göteborg
Otte Celander, 30, Stockholm
Markus Nikula, 33, Boden
Marie Pehrson, 36, Nyköping
Patrik Fernström, , Stockholm
José Arcos, 48, Stockholm
Emma Eklund, 29, Stockholm
Hannah Österbo, 21, Göteborg
Katarina Stojiljkovic, 23, Malmö
Jenny Roman, 39, Uppsala


Här kan du följa Biggest loser i sociala medier:

hashtagg:#biggestlosersverige
www.facebook.com/biggestlosertv4
Instagram: @biggestlosersverige
https://twitter.com/BiggestLoserSWE

Simons träningspass med poliser - Biggest loser

Simon överraskas av poliser som kommer på besök till slottet. De ska hjälpa honom att få de bästa förutsättningarna inför att söka in till polisutbildningen.

Biggest loser-låten 2020

Frippe och Sebastian a.k.a. "Strippe" har skrivit en egen låt till deltagarna i årets säsong. De framför låten under sista kvällen innan de första deltagarna tvingas lämna slottet.

Hur lång tid tar det att träna bort kalorier

Deltagarna i Biggest loser får uträknat hur mycket kalorier snackset de äter dagligen innehåller. Sedan får de i uppgift att förbränna samtliga kalorier, vilket visar sig tar en stund...

Biggest loser 2020 - Trailer

Måndagen den 5 oktober är det äntligen säsongspremiär för en ny säsong av Biggest loser.

Då har Biggest loser 2020 premiär

Den långa väntan är över – nu är det dags för den nya säsongen av Biggest loser. Programmet har premiär måndagen den 5 oktober kl 21.00.
– Det är en helt otrolig säsong. Jag är så himla imponerad och inspirerad av alla deltagare och det blir mer känslosamt än någonsin, säger programledaren Anna Brolin.

Då har Biggest loser premiär

Den långa väntan är över – nu är det äntligen dags för den nya säsongen av Biggest loser. Programmet spelades in sommaren 2019 och har premiär måndagen den 5 oktober 21:00 på Sjuan & TV4 Play!
– Det är en helt otrolig säsong. Jag är så himla imponerad och inspirerad av alla deltagare och det blir mer känslosamt än någonsin, säger programledaren Anna Brolin.

Sök till nästa säsong av Biggest loser

Är du redo att ta steget mot ett mer hälsosamt liv och förändra din livsstil en gång för alla? Vågar du ta dig an ditt livs utmaning och dela din resa med svenska folket? Då ska du söka till Biggest losers nästa säsong.

Premiären av Biggest loser skjuts upp

Biggest loser-fansen får hålla sig till tåls lite längre än väntat. Programmet skulle ha haft premiär 7 april, men på grund av rådande omständigheter skjuts det upp till i höst.

"Vi ska hjälpa på bästa sätt"

För andra året i rad kommer tränarna Pischa Strindstedt och Micke Hollsten att jobba med deltagarna i Biggest loser och hjälpa dem ändra sina liv.

Biggest loser 2019 - start 8 april

Årets Biggest loser är tuffare än någonsin och bjuder på starkare och mer känslosamma historier än tidigare.

Sök till Biggest loser 2020

Är du redo att ta steget, förändra din livsstil och en gång för alla gå ner i vikt? Vågar du ta dig an ditt livs utmaning och dela din resa med svenska folket? Då ska du söka till Biggest losers nästa säsong.

Starkaste säsongen någonsin - här är deltagarna i Biggest loser Sista utvägen

Aldrig förr har så många haft så mycket att kämpa för på samma gång. Deltagarna i den nionde säsongen av Biggest loser har länge kämpat med övervikt och sviktande hälsa. De bär på olika erfarenheter – och olika tungt bagage. Somliga har utsatts för svåra händelser medan andra tampats med tuffa depressioner som utlöst en ohälsosam livsstil. En sak har de alla gemensamt, de kämpar bokstavligen för sina liv. Det är nu eller aldrig, det är sista utvägen.