Snurra flaskan

Ett gäng vanliga killar och tjejer träffas för att utmana varandra i den klassiska leken ”Snurra flaskan”. Allt filmas med dolda kameror. Reglerna är enkla. ”Den som denna flaska pekar på…”

Det här är deltagarna i Snurra flaskan

I Snurra flaskan träffas ett gäng vanliga killar och tjejer för att utmana varandra i den klassiska leken ”Snurra flaskan”. Allt filmas med dolda kameror. Här är deltagarna.

Erik, 31 år

Erik kommer från Göteborg och har författardrömmar, men arbetar nu inom vården. Hans stora hobby är växter och paludarier – en ovanligt nördig variant av akvarier. Erik tänker alldeles för mycket och är med i programmet för att slippa just tänka och istället utveckla sin "nu kör jag för fan bara"-förmåga.

Henrik (Henfa), 33 år

Henrik jobbar extra inom rättspsykiatrin när han inte pluggar. Han blev ett youtube-fenomen för några år sedan som "fruktmannen", en man som kastade frukter i andra människors ansikten. Nu försöker han hänga kvar i etern genom att utföra ångestfyllda uppdrag i ett nytt tv-program.

Johan, 29 år

Uddevalla-bo som flyttade till Stockholm för att bli känd. Nyligen fick han en roll i senaste säsongen av kontoret. Besvikelsen blev stor när Johan helt klipptes bort och endast hade kvar två små repliker, ”14” och ”hej”. Snurra Flaskan ser han som chansen till det stora genombrottet.

Linnea, 24 år

Linnea är en kommunikationsstudent som precis flyttat till Stockholm. Hon är en social och glad tjej som gillar att träffa folk. Hon träffade Erik och Henfa på en fest och då lyckades de övertala henne om att vara med i serien. Linnea har inga hämningar alls utan kan göra vad som helst och utan att bry sig (försöker hon få folk att tro i alla fall).

Malin, 36 år

En glad norrlänning som varit arbetslös under en längre period och tröttnat på att gå till AF. Så när hon fick erbjudandet om att vara med i Snurra Flaskan tackade hon ja direkt eftersom hon behöver pengarna. Hon hatar att göra folk upprörda och tävlar i estradpoesi, Poetry slam.

Klas, 24 år

Kulturarbetande glad kille från Skara. Trots sin unga ålder har han redan regisserat pjäser på teater. Detta kombinerar han med att arbeta i butik. Klas försöker göra allt för att inte flaskan ska hamna på honom.

Peter, 33 år

Föredetta skåning med ambition att bli ljudläggare inom film och tv. Peter lägger mycket av sin fritid på att laga mat och spela datorspel. Han är vanligtvis den lite tystlåtna killen som inte syns och hörs mest på fester. Största anledningen till att han är med i serien är för att utmana sig själv, och för att han var alldeles för konflikträdd för att tacka nej när han fick frågan.