Extern länk
Början på sidans innehåll

TV4 sänder Konståknings-EM i Stockholm 2015

2013-04-19

TV4-Gruppen har genom avtal med Internationella konståkningsförbundet, ISU, och Europeiska TV-unionen, EBU, säkrat de exklusiva svenska rättigheterna till EM i konståkning i Stockholm 2015.
- Vi är stolta över ISU:s och EBU:s förtroende att få ansvara för den internationella TV-produktionen och ser med glädje fram emot att leverera högklassiga TV-sändningar till såväl den internationella TV-publiken som till TV4:s tittare, säger Hans Pekkari, sportchef TV4-Gruppen.

Öbergs superåkning har givit succé

3 min 15 sek

Elvira Öberg har varit skidskyttesäsongens stora utropstecken och har seglat upp som ett stor medaljhopp i OS. 22-åringen ligger tvåa i den totala världscupen och det är framförallt hennes enorma åkkapacitet som har imponerat under vintern.

Hockeylördag: Diskussion om stöket i Hockeyettan

16 min

Lasse Granqvist gästades i Hockeylördags studio av ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson och Riksidrottsförbundets dito Björn Eriksson för att diskutera den komplexa situationen i Hockeyettan.

Här är Tre Kronors OS-trupp

56 sek

I dag, fredag, presenterade Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv den svenska OS-truppen. I morgon gästar Garpenlöv Hockeylördag med start 14.30 i TV4 och C More.