Extern länk
Början på sidans innehåll

Så mycket bättre

Så mycket bättre

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga. Makalösa tolkningar och känslosamma berättelser från folkkära artister

Bo Kasper Sundström är en av artisterna som är med i Så mycket bättre 2013.
Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

De tolkar varandras låtar i Så mycket bättre 2013

Här är det startfältet i programmet Så mycket bättre. Det blir allt från proggklassiker, psykedelisk rock till hiphoptexter om livet i Västerort.

Uppdaterad: Publicerad:

De medverkande i årets upplaga av Så mycket bättre är Agnes, Ulf Dageby, Titiyo, Lill Lindfors, Ebbot Lundberg, Ken Ring och Bo Kasper Sundström
– Det kommer att bli ännu en magisk säsong, säger TV4:s programchef Fredrik Arefalk.

En vecka på Gotland

Sju artister som kommer från sju vitt skilda musikaliska bakgrunder. I sommar tillbringade de en vecka tillsammans på Gotland för att umgås med varandra och tolka varandras låtar.Under hösten får vi se och höra resultatet och lära känna människorna bakom älskade låtar som Release me, Du är den ende, I samma bil, Livet är en fest, Instant Repeater ’99, Mamma och Come along.

Fantastiska musikanter

 - Jag längtar redan till hösten! Det ska bli oerhört spännande att höra vad dessa sju fantastiska artister kan skapa med varandras låtskatter. Det är ett gäng musikanter som spänner över flera musikgenrer och generationer och de har dessutom fascinerande och intressanta karriärer och liv som vi tittare kommer att få ta del av. Jag har på känn att det här kommer att bli så mycket bättre, sa Fredrik Arefalk innan sommarens inspelningar.

Årets artister är:

Agnes Carlsson, 25 år.

Ulf Dageby (Nationalteatern), 68 år.

Titiyo Jah, 45 år.

Lill Lindfors, 72 år.

Ebbot Lundberg (Union Carbide Productions, Soundtrack of Our Lives), 47 år.

Ken Ring, 34 år.

Bo Kasper Sundström (Bo Kaspers orkester), 51 år.