Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige

Trinny & Susannah stylar om Sverige

De brittiska stylisterna och stilexperterna Trinny Woodall och Susannah Constantine har tidigare varit i Sverige för att hjälpa svenska kvinnor och män att hitta sina allra snyggaste jag. Nu återvänder de för att ta sig an Sveriges kändisar.

Den brittiska stylistduon Trinny Woodall och Susannah Constantine återvänder till Sverige för att uppdatera svenska kvinnor och mäns garderober. Nu är det dags för svenska kändisar att få en ny stil och några av de bekanta ansiktena är La Camilla, Regina Lund, Farmen-Qristina, Jakob Öqvist och Robinson-Robban.

Trinny och Susannah slog igenom 2001 i programmet What not to wear i BBC. I programmet, som även sänts i svensk tv under namnet Stilpoliserna, blev de snabbt vitt omtalade, men också omtyckta för sitt frispråkiga och okonventionella sätt att ta sig an sina makeoverobjekt.

Sedan dess har de gjort ett flertal andra tv-produktioner, bland annat Trinny & Susannah undress och Trinny & Susannah undress the nation, skrivit ett flertal böcker om stil samt varit makeoverexperter hos Oprah Winfrey.

Andra Trinny & Susannah-program:

Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige: bildspel och inköpslista för avsnitt 12

Trinny och Susannah tycker att skådespelaren Regina Lund har en alldeles för rörig klädstil. Regina själv känner också att hon behöver få hjälp med en mer enhetlig stil och ger stylingduon fria händer. Hon berättar också om varför hon tror att hon ägnat sitt liv åt så många olika typer av konstformer och om hur hennes föräldrar lämnade henne som liten.

Inköpslista till Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige - del 3

Sångerskan Pandora får hjälp att hitta en stil som fungerar både av och på scenen, skådespelaren och ångerskan Tina Leijonberg får ny stil och buktaleren Cecilia "Zillah" Andrénfår lära sig att klä sig mer sexigt. Här hittar du Trinnys och Susannahs inköpslista.

Inköpslista till Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige - del 2

Susannah hjälper hip-hopartisten Dogge som vill få en mer sofistikerad stil och skådespelerskan Ellen Bergström som vill stå ut mer från mängden. Som nybliven mamma vet sångerskan Jenny Silver inte längre vad hon passar i och Trinny hjälper henne att hitta sin identitet som artist. Se vad Trinny och Susannah shoppade till deltagarna.