Drömkåken

Svensk realityserie från 2013. Fyra par får chans att förverkliga sina inredningsdrömmar genom att färdigställa varsitt hus från grunden. De har tio veckor på sig och under tiden bor de i huset. Vilket par som kammar hem vinsten på en halv miljon kronor bestämmer tittarna. Programledare: Agneta Sjödin.

Åsa och Emme Copparstad tävlar i Drömkåken

Åsa och Emme Copparstad är ett av paren som tävlar om en halv miljon kronor i inredningstävlingen Drömkåken. Lär känna paret lite bättre.

Åsa Copparstad, 37 år gammal, är smyckeskonstnär och lärare och studerar metallkonst på Konstfack. Emme Copparstad, 37 år gammal, är industridesigner.

Filosofisk konstnärsstil

De har varit ihop i 14 år och bor i en lägenhet i Solna tillsammans med sina två barn som är sex och åtta år gamla. Inredningsmässigt har de en egen konstnärsstil med filosofisk anda, där funktion och naturens kraft flätas samman.

Inspiration från naturen

De tar mycket inspiration från naturen. De tycker att människan är skapt för att bo i naturen och skulle helst göra det året runt om det gick. De gillar en mix av gammalt, nytt och egentillverkat.