Tillsammans mot cancer

Var med och besegra cancer! Tilde de Paula Eby leder oss tillsammans med Keyyo genom en stjärnspäckad kväll med musik och underhållning. Vi lyssnar även på starka berättelser och får en inblick i cancerforskningens utmaningar och framsteg.

Var med och besegra cancer! Tilde de Paula Eby leder oss tillsammans med Keyyo genom en stjärnspäckad kväll med musik och underhållning. Vi lyssnar även på starka berättelser och får en inblick i cancerforskningens utmaningar och framsteg.

Björn Ranelid läser #tillsammansmotcancer

Hela måndagen kan du se Björn Ranelid göra en maratonläsning inför Sjuans cancergala Tillsammans mot cancer. Han läser ur senaste romanen Förbjuden frukt från ett fruset träd - allt som ett stöd för Cancerfonden. Titta i TV4 Play.

Missa inte Björn Ranelid i TV4 Play:s slow-tv-sändning inför den stora cancergalan i Sjuan 28 oktober - Tillsammans mot cancer.

Flera i Björns närhet har drabbats av cancer och han brinner för frågan. Från 09:00 på måndag befinner han sig på Hasselbacken i Stockholm för att högläsa ett utdrag ur sin senaste roman Förbjuden frukt från ett fruset träd. Arvodet för läsningen skänker han till Cancerfonden. Hör honom om boken i klippet ovan!

Björn kommer att läsa fram till 20:00, då galan tar vid i Sjuan. Han tar paus för lunch, middag och annat som är nödvändigt, men annars kör han på i cirka 11 timmar i sträck – en riktig maratonläsning med andra ord.

Sändningen ser du här i TV4 Play och under tiden får du information om hur du kan ge ditt bidrag till Cancerfonden.

TV-kväll i ny tappning när rekordmånga artister och profiler ställer upp i Tillsammans mot cancer

Den 11 januari sänder TV4 den livsviktiga galan Tillsammans mot cancer, som i samband med Cancerfondens 70-årsjubileum 2021 programleds av Tilde de Paula Eby. På grund av rådande pandemi kommer galan genomföras utan publik, men med uppbackning från många folkkära profiler och artister. Hela Sverige kommer att engageras när galan för första gången direktsänds från Blå Hallen i Stockholms stadshus och tittarna får möjlighet att sluta upp i kampen mot cancer genom att bli månadsgivare till Cancerfonden.

Trailer: Tillsammans mot cancer 2020

Var med och stöd forskningen! Tillsammans mot cancer, i samarbete med Cancerfonden, är en av årets viktigaste galor och sänds live måndag 6 januari kl. 20.00 på TV4 Play och TV4. Galan leds av Soraya Lavasani och Bengt Magnusson.

Då sänds Tillsammans mot cancer 2020

Snart är det dags igen för en av årets viktigaste galor, Tillsammans mot cancer, i samarbete med Cancerfonden. Följ med på en kväll med musik, underhållning och starka berättelser och få en inblick i cancerforskningens utmaningar och framsteg.