Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige

Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige: bildspel och inköpslista för avsnitt 6

Här är kläderna programledaren och barägaren Håkan Hallin, bordtennisspelaren Anna Benson och Paradise hotel-vinnaren Jackie Ferm bar i sjätteavsnittet av Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige.

Håkan Hallin

Skjorta: Zara

Byxor: Cheap Monday

Skor: Din Sko

Anna Benson

Top: Coast

Bh: Huit8 Brons Balconette

Halsband; Glitter

Kjol: Dickins & Jones

Skärp: H&M

Skor: La Redoute

Jackie Ferm

Top: Warehouse

Bh: Freya Deco Moulded Plunge

Jacka: Jofama

Jeans: Next

Skor: Zara

Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige: bildspel och inköpslista för avsnitt 12

Trinny och Susannah tycker att skådespelaren Regina Lund har en alldeles för rörig klädstil. Regina själv känner också att hon behöver få hjälp med en mer enhetlig stil och ger stylingduon fria händer. Hon berättar också om varför hon tror att hon ägnat sitt liv åt så många olika typer av konstformer och om hur hennes föräldrar lämnade henne som liten.

Inköpslista till Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige - del 3

Sångerskan Pandora får hjälp att hitta en stil som fungerar både av och på scenen, skådespelaren och ångerskan Tina Leijonberg får ny stil och buktaleren Cecilia "Zillah" Andrénfår lära sig att klä sig mer sexigt. Här hittar du Trinnys och Susannahs inköpslista.

Inköpslista till Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige - del 2

Susannah hjälper hip-hopartisten Dogge som vill få en mer sofistikerad stil och skådespelerskan Ellen Bergström som vill stå ut mer från mängden. Som nybliven mamma vet sångerskan Jenny Silver inte längre vad hon passar i och Trinny hjälper henne att hitta sin identitet som artist. Se vad Trinny och Susannah shoppade till deltagarna.

Trinny & Susannah stylar om Sverige

De brittiska stylisterna och stilexperterna Trinny Woodall och Susannah Constantine har tidigare varit i Sverige för att hjälpa svenska kvinnor och män att hitta sina allra snyggaste jag. Nu återvänder de för att ta sig an Sveriges kändisar.