Fredagar 20.00

Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Vinn Idolkit och genrepsbiljetter

Ta chansen att vinna Idol-kit och fyra biljetter till genrepet nu på fredag den 1 november. Exklusivt just för denna vecka!

Nu har du chansen att kamma hem fyra biljetter till Idols sjunde genrep nu på fredag den 1 November samt en bag fullproppat med Idolernas accessoarer!

Allt du behöver göra är att svara rätt på frågorna nedan och det kan bli du som får sitta och njuta av Idolernas framträdanden redan på fredagens genrep. 

1. I vilken stad var Anna Bergendahl när hon spelade in sin hälsning till Miriam?

2. Viljen känd sångare jämförde Laila Kevin med efter hans framträdande?

Kolla in fredagens program ovan. (sista chansen nu att se det gratis)

Maila ditt svar till idol@tv4.se. Du har till och med imorgon torsdag 31/10 kl 12:00 på dig att tävla så det är snabba ryck. Lycka till!

Tävlingsregler:

Du måste vara minst 18 år för att delta i tävlingen. Tävlingen pågår till och med torsdag den 31 oktober 2013 och vinnaren presenteras på Idols Facebook-sida. Priset kan inte bytas mot annan vara eller kontanter. Eventuella kostnader - så som rese-och boendekostnader i samband med programmet som kan tillkomma, står den tävlande för själv.

Idol del 24

Denna kusliga allhelgonaafton är ni där hemma som valt ut vilka låtar idolerna ska framföra. Vissa deltagare tvingas lämna sin comfort zone medan andra fått några av sina personliga favoriter. Kvällen till ära tar även Petra Marklund plats på scen.

Se alla framträdanden från sjätte fredagsfinalen här

Ikväll är det dags för den efterlängtade "Folkets val"-kvällen i Idol där tittarna har fått bestämma vad Idolerna ska sjunga. Här har vi samlat allt du behöver veta inför kvällen och hur du röstar på din favorit!

Idol 2020 - Bagges förfest del 5

Vad vore en fredagsfinal i Idol utan förfest tillsammans med vår älskade jurymedlem Anders Bagge? Följ med när Anders peppar igång kvällen i sin loge, det bjuds på såväl roliga upptåg som spännande gäster.

Idolpodden del 5: "Hur kunde ni?"

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av journalisten och På spåret-vinnaren Parisa Amiri. Hon undrar hur Idoljuryn tänkte när de gav livbojen till Ella Hedström, jämför Nadja Holm med Beyoncé och analyserar killarna i tävlingen.

Idolpodden del 4: "Min fru har börjat spekulera..."

Idolvinnaren Tusse Chiza gästar Idolpodden med Alex och Nikki där han berättar namnet på sin nya låt, de pratar om kritiken mot Nova Luther och Caspar Camitz effekt på kvinnor runt 40-strecket.