Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige

Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige: bildspel och inköpslista för avsnitt 7

Sanna Sydborg

Top: & Other Stories

Bh: Huit8 Brons Balconette

Kjol: H&M

Bälte: La Redoute

Skor: Deichmann

Jenny “Velvet” Pettersson

Klänning (här som cape): Maria Silfversköld

Bh: Fauve Marla Balconette

Bolero: Valerie

Body: Valerie

Skor: La Redoute

Hugo Rosas

Skjorta: La Redoute

Kavaj: Woolrich

Jeans: Zara

Skor: Zara

Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige: bildspel och inköpslista för avsnitt 12

Trinny och Susannah tycker att skådespelaren Regina Lund har en alldeles för rörig klädstil. Regina själv känner också att hon behöver få hjälp med en mer enhetlig stil och ger stylingduon fria händer. Hon berättar också om varför hon tror att hon ägnat sitt liv åt så många olika typer av konstformer och om hur hennes föräldrar lämnade henne som liten.

Inköpslista till Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige - del 3

Sångerskan Pandora får hjälp att hitta en stil som fungerar både av och på scenen, skådespelaren och ångerskan Tina Leijonberg får ny stil och buktaleren Cecilia "Zillah" Andrénfår lära sig att klä sig mer sexigt. Här hittar du Trinnys och Susannahs inköpslista.

Inköpslista till Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige - del 2

Susannah hjälper hip-hopartisten Dogge som vill få en mer sofistikerad stil och skådespelerskan Ellen Bergström som vill stå ut mer från mängden. Som nybliven mamma vet sångerskan Jenny Silver inte längre vad hon passar i och Trinny hjälper henne att hitta sin identitet som artist. Se vad Trinny och Susannah shoppade till deltagarna.

Trinny & Susannah stylar om Sverige

De brittiska stylisterna och stilexperterna Trinny Woodall och Susannah Constantine har tidigare varit i Sverige för att hjälpa svenska kvinnor och män att hitta sina allra snyggaste jag. Nu återvänder de för att ta sig an Sveriges kändisar.