Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige

Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige: bildspel och inköpslista för avsnitt 9

Här är kläderna Sara Li (Sara Linnea Larsson), Nina Söderquist och Cecilia Ekeblom bar i åttonde avsnittet av Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige.

Trinny och Susannah träffade sångerskan Sara Li, som behövde hjälp med att stå ut från mängden. Det blev en utmaning för Susannah att hitta en ny stil åt sångerskan Nina Söderquist. Cecilia Ekeblom från Ensam mamma söker hade sedan ett dåligt förhållande vant sig vid att klä ner sig. Det såg Trinny till att ändrade på.

Sara Li Larsson

Top: Ichi

Bh: Freya Erin Balconette

Kjol: La Redoute

Armband:Edblad/Snö of Sweden/Glitter

Skor: Topshop

Cecilia Ekeblom

Top: Whistles

Bh: Fauve Marla Balconette

Halsband: Pieces

Kjol: Fenn Wright and Mason

Skärp: H&M

Skor; Deichmann

Nina Söderqvist

Top; Zara

Bh: Fantasie Rebecca

Kjol: Lindex

Skor: La Redoute

Skärp: Mary Portas 

Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige: bildspel och inköpslista för avsnitt 12

Trinny och Susannah tycker att skådespelaren Regina Lund har en alldeles för rörig klädstil. Regina själv känner också att hon behöver få hjälp med en mer enhetlig stil och ger stylingduon fria händer. Hon berättar också om varför hon tror att hon ägnat sitt liv åt så många olika typer av konstformer och om hur hennes föräldrar lämnade henne som liten.

Inköpslista till Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige - del 3

Sångerskan Pandora får hjälp att hitta en stil som fungerar både av och på scenen, skådespelaren och ångerskan Tina Leijonberg får ny stil och buktaleren Cecilia "Zillah" Andrénfår lära sig att klä sig mer sexigt. Här hittar du Trinnys och Susannahs inköpslista.

Inköpslista till Trinny & Susannah stylar om kändis-Sverige - del 2

Susannah hjälper hip-hopartisten Dogge som vill få en mer sofistikerad stil och skådespelerskan Ellen Bergström som vill stå ut mer från mängden. Som nybliven mamma vet sångerskan Jenny Silver inte längre vad hon passar i och Trinny hjälper henne att hitta sin identitet som artist. Se vad Trinny och Susannah shoppade till deltagarna.

Trinny & Susannah stylar om Sverige

De brittiska stylisterna och stilexperterna Trinny Woodall och Susannah Constantine har tidigare varit i Sverige för att hjälpa svenska kvinnor och män att hitta sina allra snyggaste jag. Nu återvänder de för att ta sig an Sveriges kändisar.