Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Träffa Idolerna i Triangeln i Malmö

Ta chansen att träffa dina favoritidoler! På lördag finns de på plats i Malmö.

Vill du få en kram av Idolerna eller kanske få din Idol-skiva signerad? Då ska du passa på att besöka dem då de kommer till Malmö nu på lördag den 30 november för att uppträda och träffa fansen.

Mellan klockan 12:00 och 16:00 kommer Gabriel Alares, Sandra Wikström, Jens Hult, George Shaid, Miriam Bengtsson, Sakib Zabbar,  Sarah Mathisen, Matilda Melin och Sara Sangfelt att finnas på plats i shoppingcentrumet Triangeln. 

TV4:s Nanna Martorell är konferencier.


Glöm inte att köpa finalbiljetter till Globen 6 december - Klicka här!

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.