Kingsizegalan

Fredagen den 27 februari 2015 är det åter dags för den svenska hiphopeliten att hyllas på en direktsänd gala.

Fredagen den 27 februari 2015 är det åter dags för den svenska hiphopeliten att hyllas på en direktsänd gala.

Här är artisterna som uppträder live på Kingsizegalan 2014

Nio liveakter, bland andraKartellen, ställer sig på scenen när Kingsizegalan går av stapeln den 27:e februari. Hela galan sänds live i TV4 Play.

Adam KanyamaCleo & Kristin Amparo, Kartellen och Etzia – där har du några av de nio liveakter som uppträder under årets upplaga av Kingsizegalan.

Galan hålls torsdag den 27:e februari på Solidaritet Arena i Stockholm och TV4 Play sänder live.

SE LIVE SÄNDNINGEN FRÅN 19:00 HÄR

Alla liveakter på Kingsizegalan 2014

* RMH

* Cleo & Kristin Amparo

* Etzia

* Kartellen

* Rawda

* Sabina Ddumba

* Som fan

* Piraterna

* The Order

Fler artister klara för Kingsizegalan 2015

För fjärde året i rad är det dags för Kingsizegalan. Den enda svenska gala som hyllar och uppmärksammar svensk hiphop, r&b, soul och reggae/dancehall under pampiga premisser. Nu presenteras fler artister som är klara för galan, däribland Lyckliga gatan-bekantingarna Näääk, Kumba, Allyawan och Gee Dixon.

Joey Bada$$ klar för Kingsizegalan!

Joey Bada$$ har av många setts som framtiden för hiphop. Nu kan Kingsize i samarbete med Live Nation stolt meddela att den Brooklynbördige rapparen kommer till Stockholm för en efterlängtad konsert i samband med Kingsizegalan 2015 på Annexet, fredagen den 27 februari!

Sveriges enda hiphopgala presenterar de nominerade

Kingsizegalan, Sveriges enda musikgala med fokus på svensk hiphop, avslöjar i dag de nominerade i ett tjugotal kategorier. Timbuktu, Cleo, Ison & Fille och Labyrint är bara några av de artister som har chansen att ta hem statyetter i flertal kategorier under årets största hiphopfest fredagen den 27:e februari 2015.