Extern länk
Början på sidans innehåll

Bonde söker fru

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Böndern...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Här är bönderna som söker kärleken i Bonde söker fru 2014

I höst kommer Bonde söker fru tillbaka. Här hittar du information om årets härliga bönder - allt från en alpackaboonde i Östergötland till Sveriges starkaste bonde bosatt i Småland.

Uppdaterad: Publicerad: Foto: Simon Carlback/TV4

Årets bönder är:

Madeleine Kihlberg

Madeleine Kihlberg är 60 år och bor utanför Rejmyre i Östergötland. På sin gård föder hon upp alpackor. Madeleine älskar att filosofera om livets stora frågor och hon är intresserad av astrologi. Hon söker en självständig, äventyrlig man som kan få henne att skratta. Han ska vara trygg i sig själv och gilla att leva i nuet.
Se presentationen av Madeleine >>>

Jonathan Antonsson

Jonathan Antonsson är 27 år och bor på den vackra ön Orust i Bohuslän. Han driver tillsammans med sin bror en kravcertifierad köttgård, förutom kor finns det på gården även hästar, kaniner och höns. Han är intresserad av odling, tycker om att gå ut och dansa och har ett stort motorintresse. Jonathan söker en tjej med mycket driv och som liksom han längtar efter familjeliv på landet.
Se presentationen av Jonathan >>>

Sebastian Davidsson

Sebastian Davidsson är 33 år och bor i Anderstorp i Småland. Han bedriver småskalig köttproduktion och arbetar med skogsbruk på gården som funnits i släkten sedan slutet av 1600-talet, han jobbar även extra inom räddningstjänsten. Sebastian har bland annat tagit andraplatsen i Sveriges starkaste man, det bästa han vet är när kalvningssäsongen sätter igång. Sebastian vill hitta en partner han kan ha roligt med och ärlighet är något han skattar högt.
Se presentationen av Sebastian >>>

Christer Yrjas

Christer Yrjas är 41 år, kommer från Sundsvall och bor utanför Degeberga i Skåne. På den pittoreska gården föder han upp får, han har även höns, katter och två hundar. Lantbruket är Christers största intresse och han är utbildad agronom, han älskar att besöka auktioner och loppisar på sin fritid. Christer söker en mysig kille att dela sitt liv med.
Se presentationen av Christer >>>

Peter Karlsson

Peter Karlsson är 52 år och bor i Tanumshede i Bohuslän. Han driver skogsbruk och äger en gård med köttdjur, gården har funnits i släkten sedan 1754. När han är ledig gillar han att köra motorcykel, jaga, baka, dansa och läsa böcker. Han vill hitta en kvinna som är glad, snäll och ödmjuk, någon han kan dela vardagen med.
Se presentationen av Peter >>>

Johan Lindgren

Johan Lindgren är 36 år och bor utanför Broby i Skåne. På familjegården driver han en ekologisk mjölkgård med 140 mjölkkor. Johan har ett stort musikintresse och älskar att gå på konserter, hårdrock och metal tillhör favoriterna. Han är även mycket intresserad av andra kulturer. Johan söker en ärlig, humoristisk, godhjärtad tjej som är stolt över sig själv men som samtidigt är ödmjuk och har respekt för andra. Johan har ett barn.
Se presentationen av Johan >>>

Oskar Caster

Oskar Caster är 25 år och kommer från Höör i Skåne. På gården som han arrenderar har han kor och höns, hönsen ställer han ut i tävlingar. På gården finns även hästar, katter och en hund. Utöver arbetet på den egna gården hjälper han till på föräldrarnas stuteri bland annat med avel. Oskar tycker om bugg och foxtrot och älskar djurutställningar. Han söker en tjej som är omtänksam och snäll men som också har skinn på näsan.
Se presentationen av Oskar >>>

Erik Nilsson

Erik Nilsson är 23 år och bor i Pilås i Småland. På gården finns får, grisar, hästar och katter och som granne bor föräldrarna som har kor. Erik är utbildad snickare och har själv renoverat sitt charmiga lilla röda hus med vita knutar. På sin fritid sjunger han i manskör, jagar och hjälper till som scoutledare. Erik har många planer och söker en sund naturlig tjej utan prestige som kan dela hans planer och inte har några problem med att släppa loss. 
Se presentationen av Erik >>>