Welcome to Sweden

Komediserie om amerikanen Bruce Evans som flyttar från New York till Stockholm med sin svenska flickvän Emma.

Komediserie om amerikanen Bruce Evans som flyttar från New York till Stockholm med sin svenska flickvän Emma.

Klart med ny säsong av Welcome to Sweden

Här kommer ett glädjande besked till alla som gillar Greg Poehlers romantiska komediserie Welcome to Sweden, TV4 har nyligen beställt en ny säsong av serien vars premiär sågs av 1,7 miljoner tittare.

Welcome to Sweden hade premiär 21 mars i TV4 och redan efter tre avsnitt står det klart att TV4 beställer en ny säsong av romantiska komediserien, skapad av Greg Poehler

-Vi är oerhört glada över den stora publik som följer Welcome to Sweden och alla de positiva reaktioner som vi får från våra tittare. Det ska bli väldigt kul att nu börja planera för en ny säsong, säger Fredrik Arefalk, exekutiv producent och kanalchef TV4.

Serien handlar om kändisrevisorn Bruce som säger upp sig från sitt välbetalda jobb i New York för att starta ett nytt liv i Stockholm med sin svenska flickvän Emma.

-Det är en underbar känsla att skapa en serie som människor uppskattar så mycket. Vårt mål är att göra säsong två ännu bättre, säger Greg Poehler.

Serien får amerikansk premiär den 10 juli på NBC.

Avsnitt fyra av Welcome to Swedens pågående säsong sänds fredag 11 april klockan 21.30 i TV4 och gästas av Gene Simmons, känd från rockbandet Kiss.

Stjärnspäckat i Welcome to Swedens andra säsong

I årets upplaga av den internationella komedisuccén Welcome to Sweden välkomnas ett antal internationella världsstjärnor till ett vintrigt Sverige. Bland andra dyker Neve Campbell, Jason Priestley, Jack Black och Paul Simon upp i nya gästroller, och så även Anja Pärson.

Vinnare DVD-tävling

Här presenteras vinnarna i Welcome to Swedens DVD-tävlingen. Finns ditt namn med på listan?

Nakenchock i bastun

För att ge Bruce ett riktigt svenskt välkomnande bjuder Emmas familj med honom till bastun. Men kombinationen jetlag, värme, sprit och en naken svärfar visar sig svår att hantera.

Welcome to Sweden komediserie om kulturkrockar

Greg Poehler spelar amerikanen Bruce som flyttar till Sverige för kärlekens skull, nämligen hans svenska flickvän Emma. Men han ser även flytten som en möjlighet att börja om och göra något meningsfullt av sitt liv. Han vill inte vara en framgångsrik revisor till bortskämda kändisar längre.

Det här är Emma i Welcome to Sweden

Emma Wiik, spelad av Josephine Bornebusch, är en intelligent, kärleksfull och fyndig tjej som flyttar hem för att börja jobba på bank efter flera år i USA. Hon vill överbevisa sin mamma att hon äntligen hittat sin själsfrände i Bruce och att förhållandet med honom ska hålla längre än de vanliga två veckorna.

Inspelningarna igång av TV4:s nya humorserie Welcome to Sweden

Vad händer när en amerikan träffar en svenska, blir förälskad och bestämmer sig för att följa med henne hem till Sverige? Det får vi veta i TV4:s nya humorserie och internationella storsatsning Welcome to Sweden, med bland andra Josephine Bornebusch, Lena Olin och Claes Månsson.