Inköpslista: Niklas Berglinds sommarjackor

Tuff bomberjacka, jeansvariant eller kanske skinnpaj? Stylisten Niklas Berglind tipsar om sommarens snyggaste jackor i Nyhetsmorgon fredag 16 maj, här är hans inköpslista.

Beyond Retro:
Jeansjacka unisex, 385kr
Baseball Jacka Unisex glansig blå, 300kr
Skinnjacka vinröd, 400kr
 

H&M:

Bomberjacka, 399kr

Kavaj Krämfärgad, 299kr

Vif Fluffig jacka, 349kr

Mönstrad Jacka längre Modell, 599kr

Svart skinnkacka Bikermodell, 1999kr

Twist&Tango:
Skinnjacka, 3999kr
Kläning, 1299kr
Bomber, svart, 1899kr
Kavaj, 1799kr
 
Morris:
Armyjacka, 3499kr
 
Alpha Industries:
Bomberjacka, den finns i dels unisexmodell samt en ren tjejpassform, 1400sek
 
Lexington:
Kavaj, 1995kr
Tröja, 1195kr
Damjacka, 1995kr

Hade ont vid sex – led av okänd sjukdom

Vestibulit är en sjukdom som kvinnor kan drabbas av och som ger svåra smärtor i underlivet. En sjukdom som kan innebära att det gör ont vid samlag, gynundersökningar och vid användning av tampong. Studenten Jennifer Lännerholm berättar om hur hon upptäckte sjukdomen. Medverkar gör även överläkaren Nina Bohm Starke, som vill uppmärksamma sjukdomen för att hjälpa andra.

Dejtingexperten – så lyckas du med din sommarflirt

Det är semestertider många av oss är vaccinerade och ligger kanske i startgroparna för en sommarflirt. Vår dejtingexpert och doktor i psykologi, Angela Ahola reder ut hur man får till den bästa sommardejten.

Britney Spears hörs i rätten: ”Rädd för sin pappa”

Idag kommer Britney Spears höras i rätten, angående sin pappas förmyndarskap. Britney Spears blev omyndigförklarad 2008 och har haft sin pappa Jamie Spears som förmyndare sedan dess. Programledaren och nöjesjournalisten Sara Kinberg gästar och berättar det senaste.

Panelen: "Centern lever i en drömvärld"

Alice Teodorescu Måwe, borgerlig opinionsbildare och Daniel Suhonen, chef tankesmedjan Katalys, gästar oss i studion för att prata om det historiskt politiska läget.