Början på sidans innehåll

Så sänder TV4 Fotbolls-VM 2014

2014-06-02

Fotbolls-VM i Brasilien - det blir inte bättre. TV4-Gruppen storsatsar och sänder matcher både i TV4 och TV12 samt på TV4 Play.

32 matcher visas från turneringen. Dessutom sänds VM-finalen i TV4 från den klassiska Maracana-stadion som tar 73 000 besökare. TV4 mönstrar en laguppställning i Brasilien med programledarna Anna Brolin, Olof Lundh och Hasse Backe. Kommentatorer på plats är Jens Fjellström och Lasse Granqvist samt Robert Perlskog och Anders Andersson.

Fotbolls-VM pågår 12 juni - 13 juli.

Kina-experten Jojje Olsson riktar skarp kritik mot IOK: "Spelar med i Kinas propaganda"

5 min 19 sek

Internationella Olympiska Kommittén har pratat med Peng Shuai som länge var försvunnen i Kina. Men videon har ifrågasatts och Jojje Olsson menar att det är en åtgärd som Kina ofta använder sig av där personer mer eller mindre tvingas vittna enligt regimens villkor.
- Det är inte att lita på, säger Olsson som är journalist som länge rapporterat om Kinas politik.

Lerby är sensationen i Sveriges VM-trupp

3 min 57 sek

På fredag spelar Sverige sin första matchen i handbolls-VM i Spanien. Lugi-spelaren Clara Lerby fick i sista stund en VM-plats, trots att hon nyss kommit tillbaka efter en korsbandsskada.

Zlatan med läckert frisparksmål

51 sek

Målformen håller i sig för Zlatan Ibrahimovic. Borta mot Genoa fick Milan frispark en bit utanför straffområdet som svensken tog hand om på bästa vis.