Extern länk
Början på sidans innehåll

Så sänder TV4 Fotbolls-VM 2014

2014-06-02

Fotbolls-VM i Brasilien - det blir inte bättre. TV4-Gruppen storsatsar och sänder matcher både i TV4 och TV12 samt på TV4 Play.

32 matcher visas från turneringen. Dessutom sänds VM-finalen i TV4 från den klassiska Maracana-stadion som tar 73 000 besökare. TV4 mönstrar en laguppställning i Brasilien med programledarna Anna Brolin, Olof Lundh och Hasse Backe. Kommentatorer på plats är Jens Fjellström och Lasse Granqvist samt Robert Perlskog och Anders Andersson.

Fotbolls-VM pågår 12 juni - 13 juli.

Harlaut drömmer om en OS-medalj

3 min 21 sek

De olympiska spelen i Peking blir Henrik Harlauts tredje i karriären. Med hjälp av en mer avslappnad inställning siktar den 30-årige freestyleskidåkaren på att ta sin första OS-medalj.

Proffsklubbar dammsuger damallsvenskan

4 min 28 sek

Omsättningen på svenska damspelare i utländska proffsklubbar har ökat markant de senaste åren. Det visar en färsk rapport från internationella fotbollsförbundet, Fifa.

Brorsson och Nilsson klara för OS

1 min 37 sek

Det blev nya svenska skidskytteframgångar i Ruhpolding på söndagen. Tre svenskor slutade bland de fem bästa i damernas jaktstart. Två av de på pallen och ytterligare två fick OS-biljetter.