Club Cykel

Club Cykel - om det lustfyllda med att cykla

På TV12 i augusti är det premiär för Club Cykel - ett cykelmagasin för alla som kan och vill cykla. I fem avsnitt får vi följa med journalisten och cykelentusiasten Thomas Ritter när han hälsar på i cykelsverige.

Club Cykel innehåller allt för en cykelintresserad - intressanta köp- och mektips, allt från E-bikes till mountainbikes, spännande möten med elitcyklister och cykelpendlare samt många intressanta människor som älskar att ta sig fram på cykel. Intresset för att cykla har ökat enormt i Sverige de senaste åren. Förra året såldes över 555 000 cyklar enligt FoG, Svenska Cykelfabrikant och Grossist- föreningen. Åren dessförinnan ökade försäljningen med ca åtta procent per år och detta syns på cykelbanor runt om i landet.

I Club Cykel vill vi bjuda alla dessa nya och gamla cyklister på det lilla extra, ett alldeles eget cykelprogram med all njutning på två hjul.

Programledare för Club Cykel är Thomas Ritter (TV4Nyheterna, Kvällsöppet, Nyhetsmorgon, mm) och programmet visas på TV12 och TV4play.se med start den 10 augusti. 

På bilderna ovan ser vi Thomas i Dolomiterna i nordöstra Italien, där han spenderade sin cykelsemester inför premiären.