Tina på besök

Kocken Tina Nordström tar sig runt i världen och besöker kända svenskar på platser som ligger dem lite extra varmt om hjärtat, och självklart lagar de mat tillsammans.

Kocken Tina Nordström tar sig runt i världen och besöker kända svenskar på platser som ligger dem lite extra varmt om hjärtat, och självklart lagar de mat tillsammans.

Dags för tredje säsongen av Tina på besök

Jenny Strömstedt, Magnus Samuelsson och Ewa Fröling får en matglad gäst i tredje säsongen av Tina på besök.

Kocken Tina Nordström är på resande fot igen. Det är dags för den tredje säsongen av Tina på besök, där Tina hälsar på tre kända personer på deras sommarställen runt om i Sverige.

Först går turen till Dalarö i Stockholms skärgård, där Tina besöker programledaren och journalisten Jenny Strömstedt och hennes man Niklas i deras sommarhus. På menyn står såväl trädgårdsarbete som en härlig sommarbuffé.

I andra avsnittet reser Tina vidare till Östergötland för att hälsa på Sveriges starkaste man Magnus Samuelsson och hans familj i deras sommarstuga. Efter en fartfylld dag med bland annat lerduveskytte väntar laxmiddag på bryggan nere vid sjön.

Säsongens tredje kändis är skådespelerskan Ewa Fröling som tar emot i sitt hyrda sommarhus på Österlen i Skåne, där det bland annat bakas äppelkaka efter ett besök på Kiviks musteri.

Tina på besök säsongsstartar i TV4 torsdag den 28 augusti 2014 klockan 20:00.

Tina får en rejäl sockerkick

Det bjuds på socker i mängder när Tina och Karin Lesbow besöker en godisfabrik utanför Cannes i Tina på besök.

Tinas mat uppskattas inte av alla

När Tina Nordström i programmet Tina på besök, lagar till en anka på en matmarknad i Cannes får hennes franska väninna smaka. Men smaken är som baken - delad.

Tina blir uppläxad av fransyskan

Man får passa sig när man är inne och trampar på traditionell mark. Det får Tina erfara när hon besöker antikvitetsprofilen Karin Laserow i Cannes, i programmet Tina på besök.

Carolina Gynning om varför hon älskar Ibiza

Carolina Gynning berättar varför hon känner sig hemma på Ibiza. Under uppväxten har hon alltid känt sig konstigt och på Ibiza är alla konstiga säger hon: "Det här är min drömplats i världen. Jag vill dö här".

Tina Nordström gör en skånsk äppelkaka

Tina Nordström vill ge Christian "Chippen" Wilhelmsson och hans familj en påminnelse om Sverige, som de pfta saknar. Därför gör hon en äkta skånsk äppelkaka. Receptet hittar du på www.recept.nu.

Tina Nordström: "Hon ser ju rälig ut"

Tina Nordström får en guidad tur hemma hos Christian "Chippen" Wilhelmsson och Oksana i Dubai och fastnar särskilt framför en marmorstaty som ser lite suspekt ut.

Ewa Fröling improviserar fram en äppel-tarte

Tina Nordström besöker Ewa Fröling nere i Skåne och tillsammans lagar de en äpple-tarte på Ewas vis och serverar det med en äppelsorbet på Tinas vis. Recepten finns på recept.nu.

Extramaterial: Ewa visar sina böcker

UNder en paus i matlagningen passar Ewa Fröling på att visa Tina några böcker och berättar varför de betyder så mycket för henne.

Tina lagar falafel i Tel Aviv

Efter lite övertalning får Tina Nordström dela kök med en man på en marknad i Tel Aviv, och därmed också laga falafel. Hela receptet hittar du på recept.nu.