Varför sökte ni till Hela Sverige bakar? Vad var det som lockade?
Efter att sätt tidigare program så ville jag också vara med, jag kan ju detta med bakning såklart, måste få visa det!
Hur föddes ditt intresse för bakning?
Bakverk i olika former tycker jag är gott, så nyfikenhet och tekniken hur man gör alla dessa bakverk har alltid intresserat mig.
Vilken är din styrka respektive svaghet när det kommer till bakning?
Styrka: envis, tålmodig, kommer igen även om det har gått åt fanders. Svaghet: kan lätt krångla till det när det gäller att dekorera.
Vad vill du helst bli uppvaktad med på din födelsedag – en läcker tårta eller ett nybakat frukostbröd?
Nybakat frukostbröd.
När du bjuder på fika, ja vad dukar du då fram - sju sorters kakor eller en chokladkaka serverad med grädde?
Bullar och kakor från min 92-åriga mamma om det är spontan fika. För mer planerade tillställningar blir det bakelser, tårta, kondisbitar, wienerbröd, gärna något nytt som jag inte gjort tidigare.
Vilket föredrar du – knåda degen för hand eller använda köksmaskin?
Köksmaskin.
Surdeg eller fullkornsbröd?
Surdeg.
Sachertårta eller jordgubbstårta?
Jordgubbstårta när jordgubbarna är goda.
Dammsugare eller cupcake?
Cupcake.