The 100

Följ The 100 - bara i TV4 Play Premium

Jorden är ödelagd efter ett kärnvapenkrig och mänskligheten har flytt till rymdstationer. Följ science fiction-serien The 100 på TV4 Play.

Nästan 100 år efter att jorden ödelagts av ett kärnvapenkrig befinner sig de få överlevande ombord på några rymdstationer i omloppsbana kring jorden. De lever under stränga regler och alla brott leder till döden. Det enda undantaget är personer under 18 år, som hamnar i fängelse.

När de livsuppehållande systemen börjar haverera på grund av deras ökande antal bestämmer sig ledarna för att göra ett sista desperat försök att se om jorden fortfarande är befolkad. De skickar ner 100 dömda tonåringar till jorden.

Bland dem återfinns överklasstjejen Clarke Griffin vars far blev dömd till döden, den naturlige ledaren Bellamy Blake som gör allt för att beskydda sin bångstyriga syster Octavia, den nöjeslystne Finn Collins och Monty Green vars skarpsinne visar sig vara ovärderligt för gruppen.

Ungdomarna har aldrig tidigare satt sin fot på jordens yta, och vad de får uppleva efter sin ankomst kommer att förändra allt.

I rollerna syns Bob Morley som Bellamy, Marie Avgeropoulos som Octavia, Thomas McDonell som Finn, Eliza Taylor som Clarke och Eli Goree som Wells.

Så följer du The 100 i TV4 Play Premium

The 100 premiärvisas i Sjuan den 16 september klockan 21. Klockan 22, direkt efter första avsnittet, publicerar vi avsnitt 2 i TV4 Play Premium. Därefter visas The 100  enbart på TV4 Play Premium med nya avsnitt varje tisdag.