Oskar Arrsjös herrmode i Nyhetsmorgon 20 september

Här hittar du Oskar Arrsjös inköpslista till inslaget om herrmode i Nyhetsmorgon 20 september.

Docka 1

Kavaj, Tiger of Sweden

Skjorta, Selected Homme

Slips, Tiger of Sweden

Jeans, Neuw

Skor, Hugo Boss

Docka 2

Jeansjacka, Levi’s

T-shirt, Filippa K

Bröstnäsduk, Tiger of Sweden

Jeans, NN07

Kängor, Red Wing

Docka 3

Bomberjacka, Brixtol

Jeansskjorta, Selected Homme

Jeans, Neuw

Skor, Hugo - Hugo Boss

Jeans på bordet

Cheap Monday

Dr Denim

Nudie

J.Lindeberg

Tiger of Sweden jeans

Sarva

Neuw

Handskar

Morris

Filippa K

Cheap Monday

Tiger of Sweden

Trump fortsätter hävda valseger "Vi har redan bevisen"

President Donald Trump förbereder sin avgång på ett historiskt annorlunda vis, samtidigt som Joe Biden håller på och sätter ihop sitt kabinett. TV4:s utrikeskorrespondent Stefan Borg om hur USA:s politik kommer att förändras.

Coronasäker julafton med nya tomteskägget

- Steffo, du ser ut som en alpacka!
Ansiktsmasken har varit ett hett ämne sedan pandemin bröt ut. Mannen bakom den här tomtemasken med munskydd är en initiativrik chef för en stor butikskedja, Christoffer Dymling. Han berättar här om hur han kom på idén.
- Pandemin har fått mig att bli mycket mer peppad på julen, jag peppar dottern att snart kommer tomten så jag kommer behöva tomta själv.
När Steffo testar masken i studion brister det för kollegan Jenny.

Väder-Madde försov sig - "Låt det inte bli en vana”

- Min man väckte mig och frågade ifall jag jobbar idag! Det här är andra gången på 28 år.
Stackars meteorolog Madeleine Westin glömde av att hon skulle jobba den här morgonen, tack och lov hann hon in till sändning. Och vem träffade hon i hissen om inte kära kollegan Steffo.
- Jag fick göra prognosen idag så den stämmer inte, skojar han.

Carolas julshow coronaåret 2020 "Fullt fräs och ballader"

Allas vår julstjärna Carola med snart 40 år i branschen har i många år hållit en mycket uppskattad julkonsert, så även i år även om den blir enbart på distans. Carola är dessutom aktuell med ny singel och nybliven etta på svensktoppen. Stjärnan kommenterar även hennes reaktion på Stefan Löfvens coronatal som fick mycket uppmärksamhet tidigare i höstas. "Vad händer? Jag ville fånga ögonblicket" säger Carola i Nyhetsmorgon.

Leif GW: ”Häpen att moderaterna vill ha anonyma vittnen”

Leif GW Persson går igenom den senaste tidens rättsfall där han bland annat ger sin syn på antalet olösta gängrelaterade mord i Sverige och fallet med mannen som hållits inlåst i en lägenhet i nästan 30 år av sin mamma. "Det blir jätteknepigt"

Dr Mikael: Så piggar du upp dig i vintermörkret

När är egentligen trötthet ett tecken på att du behöver söka hjälp? Doktor Mikael pratar om olika sorters trötthet och vad du kan göra själv för att pigga upp dig i vintermörkret.

Här är årets populäraste youtube-videor

Andrea Lewis Åkerman, kommunikationsansvarig på Google Sverige presenterar top tio-listan på de klipp som engagerat mest på Youtube i Sverige i år.

Dr Mouna: 5 vägar till lycka - "Lura hjärnan"

Många är oroliga över om vi kommer att kunna fira jul tillsammans med nära och kära. Hur ska vi hålla ut och i? Läkaren och hjärnforskaren Dr Mouna är expert på att locka fram lyckan i oss.

Här är drycken som passar till maten utomhus

Coronapandemin har gjort att vi spenderar mer tid ute i naturen nu när det är svårt att träffa sina nära och kära inomhus. Därför kan det vara bra att ha koll på vad man ska ta med sig när man ger sig ut till skogen. Sommelieren, Maya Samuelsson guidar oss genom drycken som passar bra ute i naturen.

Relationsakuten om psykisk ohälsa i en relation – "Finns hjälp att få"

Att leva tillsammans med någon som lider av psykisk ohälsa kan vara tufft för många, speciellt nu i coronatider när oron och psykiska ohälsan ökar. Men det finns mycket hjälp att få. Nisse Edwall, poddare och skribent, och Anna Bennich, psykolog svarar på tittarnas frågor.