Revolution

Följ science fiction-serien Revolution - bara i TV4 Play Premium

I serien Revolution skildras livet på jorden efter att all elektricitet slagits ut. Du följer serien i TV4 Play Premium, där ett nytt avsnitt publiceras varje tisdag.

Femton år har gått sedan all elektricitet slagits ut på jorden, en händelse som är omnämnd som The blackout. I ett slag förändrades allt och samhällen världen över drabbades av kaos. Tåg och bilar stannade, lampor släcktes och telefoner slutade att fungera.

Efter att all samhällsstruktur raserat har människorna tvingats anpassa sig till ett nytt slags liv. Miliser och makthungriga grupperingar har tagit kontroll över landområden och människor lever i skräck för rebeller och banditer.

Den före detta soldaten Ben Matheson och hans två barn Charlie och Danny som bor utanför Chicago dras snart in i händelsernas centrum. Ben bär på ett halsband med ett hängsmycke som innehåller nyckeln till sanningen om vad som hände för femton år sedan. Men den girige Sebastian Monroe, självutnämnd ledare för ett stort landområde i vad som brukade vara USA, är på jakt efter smycket.

I rollerna syns bland andra Billy Burke, Tracy Spiridakos, Zak Orth, David Lyons, Elizabeth Mitchell och Giancarlo Esposito.

Så följer du Revolution i TV4 Play Premium

Revolution premiärvisas i Sjuan den 23 september klockan 21. Klockan 22, direkt efter första avsnittet, publicerar vi avsnitt 2 i TV4 Play Premium. Därefter visas Revolution enbart på TV4 Play Premium med nya avsnitt varje tisdag.

TITTA HÄR >>