Uggla flyttar in

Uggla flyttar motvilligt in

I den nya programserien Uggla flyttar in får vi se Magnus Uggla motvilligt vidga vyerna och utmana sig själv, samt möta människor, platser och företeelser han annars aldrig hade stött på.

Magnus Uggla är inte en speciellt social person, han är inte intresserad av nya upplevelser, han tycker inte om att resa och tycker inte om att vakna upp någon annanstans än hemma. I Uggla flyttar in får tittarna följa Magnus Uggla när han besöker udda platser och träffar kända och okända människor. Allt sett ur Magnus perspektiv och med hans egna tankar i fokus. Han bor bland annat på en cirkus, hälsar på i ett kloster, flyttar in på ett ålderdomshem och möter Olle Ljungström och grundaren av Bara vara, Lasse Knutsson.

- Det här kommer bli en underbart fin liten pärla i höstens TV4-tablå. Vi ligger väldigt långt ifrån Carina Bergs så framgångrika förlaga så det här är något helt nytt att se fram emot, säger Martin Nygren, exekutiv producent, TV4.

Uggla flyttar in produceras av Strix i 6 episoder och har premiär onsdag 1 oktober klockan 21:30 i TV4.

Magnus Uggla militär för ett dygn

I säsongsavslutningen av Uggla flyttar in klär Magnus Uggla sig i kamouflagekläder och beger sig ut i småländska skogen för att prova på livet som militär.